Beşiktaş Beşiktaş'ın yıldızına 20 milyon euroluk teklif! Avrupa devleri peşinde

Beşiktaş'ın yıldızına 20 milyon euroluk teklif! Avrupa devleri peşinde

18.05.2023 - 18:52 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcuya Avrupa devleri talip çıktı. Öte yandan dev kulüp bu transfer için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon euroluk teklif Avrupa devleri peşinde

Bu sezon Beşiktaş forması ile tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, Avrupa devlerini peşine taktı. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan dev kulüp, siyah-beyazlıların yıldızına 20 milyon euroluk teklif yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

GOL İSTATİSTİĞİ

Siyah-beyazlılarda yerli oyuncular 18 gole imza atarken, Beşiktaş ve Ümraniyespor’u 17 golle Galatasaray, 16 golle Başakşehir, 14’er golle Fenerbahçe, Alanya ve Adana Demir takip etti. Kartal’da Cenk Tosun 13 kez ağları sarsarken, Salih Uçan 3, Tayyip Talha Sanuç da 2 defa fileleri havalandırdı. Beşiktaş bununla beraber, ligden çekilen Gaziantep FK dışarıda bırakıldığında, 6 golle yerli futbolcuların ayağından en az gol yiyen takım konumunda...

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon euroluk teklif Avrupa devleri peşinde

WEGHORST DÖNÜYOR MU?

İngiliz basını, Beşiktaş’ın, eski futbolcusu Wout Weghorst’un yeniden Türkiye’ye dönebileceğini yazdı.

Footballinsider’ın haberine göre siyah-beyazlılar, Hollandalı santrfor için yeniden devreye girdi. Manchester United’a kiralık olarak giden 30 yaşındaki oyuncunun burada devam etmeyeceği dile getirilirken, bonservisi elinde bulunan Burnley’in de Weghorst’u kadroda düşünmediği vurgulandı. Hollandalı futbolcunun İngiliz ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

6 MİLYON EURO BEDELLE GELDİ

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i sezon başında kadrosuna dahil etmişti. Portekizli orta saha ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalanmıştı. 24 yaşındaki oyuncu için Benfica'ya 6 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti. Siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes'in bir sonraki satışından Benfica'ya yüzde 50 pay verileceğini açıklamıştı.

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon euroluk teklif Avrupa devleri peşinde

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon hem Valerien Ismael'in hem de Şenol Güneş'in vazgeçemediği isimlerden olan 24 yaşındaki orta saha, 11'e ilk yazılan oyunculardan olmayı başardı. Bu sezon Siyah-Beyazlı formayla 33 maça çıkıp 5 asist yapan Fernandes ortaya koyduğu oyunla Avrupa ekiplerini de peşine taktı.

İLGİ KAĞITLARI VE SÖZLÜ YOKLAMALAR...

Hem geçmişteki olağan potansiyeli hem de Türkiye'deki başarılı performansı sonrası yeniden çıkış yapabileceğine inanan Avrupa ekipleri, Kara Kartal'a ilgi kağıtları göndermeye ve sözlü yoklamalar yapmaya başlamıştı.

YÖNETİM 20 MİLYON EURO İSTİYOR

Bu ilgi sonrasında da Portekizli futbolcu için Beşiktaş sezon başındaki maliyetinden ötürü kâr sağlamak adına en az 20 milyon Euro'luk bir fiyat belirlemişti. İtalya'dan gelen iddialar Siyah-Beyazlı camiayı heyecanlandırdı.

Haberin Devamı

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon euroluk teklif Avrupa devleri peşinde

İTALYANLAR PARAYI VERMEYE HAZIR

Corriere dello Sport'un haberine göre; Maurizio Sarri'nin Lazio'su, başarılı futbolcu için harekete geçmeye hazırlanıyor. Çizme ekibinin, Kartal'ın istediği 20 milyon Euro'yu vermeye hazır olduğu da belirtiliyor. Ancak haberde Lazio'nun işinin kolay olmadığı da kaydedildi.

AJAX DA KESENİN AĞZINI AÇTI

Dünya futboluna birçok yıldız hediye eden Hollanda devi Ajax'ın da Fernandes için düğmeye bastığı vurgulandı. Kırmızı-Beyazlılar'ın da Portekizli orta saha için devrede olduğu ve 18 milyon Euro'yu gözden çıkardığı yazıldı.

YAZIN EN ÇOK KONUŞULANI OLMAYA ADAY

Bu ilgi Beşiktaş yönetimini memnun ederken, genç oyuncunun da yeniden bir üst seviyeye yükselmek adına gelecek tekliflere sıcak bakacağı konuşuluyor. Öte yandan bu ilgiler sonrasında yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden birinin de Fernandes olması bekleniyor.

Beşiktaşın yıldızına 20 milyon euroluk teklif Avrupa devleri peşinde