Basketbol Beşiktaşlı yönetici transferin perde arkasını açıkladı! 'Galatasaray ilgileniyordu, 2 saatte bitirdik'

Beşiktaşlı yönetici transferin perde arkasını açıkladı! 'Galatasaray ilgileniyordu, 2 saatte bitirdik'

08.12.2023 - 18:38 | Son Güncellenme:

BKT EuroCup ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon dikkat çeken sonuçlara imza atan Beşiktaş Emlakjet'in son transferinin perde arkası ortaya çıktı.

Beşiktaşlı yönetici transferin perde arkasını açıkladı Galatasaray ilgileniyordu, 2 saatte bitirdik

Beşiktaş'ta Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, Darüşşafaka Lassa'dan kadrolarına kattıkları Kyle Allman'ın transfer sürecini anlattı.

Haberin Devamı

Tecrübeli basketbolcuya Galatasaray'ın da ilgi duyduğunu belirten Umut Tahir Güneş, "EuroLeague ekipleri ve Türkiye'de Galatasaray başta olmak üzere Türkiye'den de birkaç takım ilgileniyordu" ifadelerini kullandı.

Radyospor'a konuşan Umut Tahir Güneş, transferi gece yarısı bitirdiklerini dile getirdi: "Gece yarısı bitirdik transferi, 2 saat içerisinde. Fenerbahçe galibiyetinden sonra da açıkladık. Çok memnunuz kaliteli bir oyuncu aldık. Eksik gördüğümüz yere bir takviye oldu."

Beşiktaş'ın talip olduğu oyuncuyu alabileceğini vurgulayan Umut Tahir Güneş, "Biz Beşiktaş kulübü, Beşiktaş Basketbol olarak istediğimiz oyuncu varsa isteyeni çok olsa bile onu biz alırız. Başkası alamaz" dedi.

Uzun rotasyonuyla ilgili transfer sorusuna Umut Tahir Güneş, "4-5 rotasyonuna bir takviye yapma düşüncemiz var" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'yu 68-64 mağlup ettikleri maçta yaşanan olaylara değinen Umut Tahir Güneş, "Orada Fenerbahçeli bir yöneticinin haklı veya haksız bir şekilde reaksiyonu sonrası taraftarlarımızdan da oraya bir tepki geldi. Olmamasi gereken şeyler yaşandı. Bundan sonra o hadiseyle anılmak istemeyiz" açıklamasını yaptı.

Gerilimi azaltmak için taraftar liderleriyle görüştüğünü belirten Umut Tahir Güneş, "Atılan şeyler oldu sahaya, biz de topladık bazılarını. Bazi tribün liderlerinden ortamı sakinleştirmelerini istedim, anons yaptılar. Hocamiz da ayrıca devre arasında anons yaptı" diye konuştu.

Yazarlar