Beşiktaş Beşiktaş'ta Anderson Talisca sürprizi! Başkan Çebi talimat verdi

Beşiktaş'ta Anderson Talisca sürprizi! Başkan Çebi talimat verdi

01.06.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, eski futbolcusu Anderson Talisca'yı radarına aldı. Bu sezon Al Nassr forması ile dikkatleri çeken tecrübeli futbolcu için Başkan Çebi transfer talimatı verdiği öğrenildi.

Beşiktaşta Anderson Talisca sürprizi Başkan Çebi talimat verdi

2016-2018 yılları arasında siyah-beyazlı formayı giyen Anderson Talisca, futbolculuk kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da devam ediyor. Alınan bilgiye göre Emre Kocadağ ile görüşen Başkan Çebi, Brezilyalı yıldızın şartlarının araştırılması için talimat verdi.

Haberin Devamı

LİGİN SON HAFTASINDA 2 GOLLÜ ŞOV

Suudi Arabistan Ligi'nen son haftasında Al Nassr, El Fetih'i farklı yendi. Cristiano Ronaldo'nun oynamadığı maçta Talisca şov yaptı. Talisca, 4. ve 66. dakikalarda fileleri havalandırdı. 72. dakikada Mohammed Maran da bir gol atınca Al Nassr sahadan 3-0 galip ayrıldı. Al Nassr, 72 puanlı Al İttihat'ın ardından 67 puanla ligi ikinci sırada tamamladı.

Beşiktaşta Anderson Talisca sürprizi Başkan Çebi talimat verdi

TALİSCA'DAN 23 MAÇTA 20 GOL

Suudi Arabistan Ligin'de takımı Al-Nassr ile çıktığı 23 maçta tam 20 gol atan Talisca 2 de asist katkısında bulunarak müthiş bir performans ortaya koydu.

TALİSCA İÇİN ŞARTLA ZORLANACAK

2016-2018 yılları arasında Siyah-Beyazlı formayı giyen ve 2 sene içerisinde taraftarın sevgilisi olan Anderson Talisca, transfer listesine girdi. Daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelen ancak maliyet nedeniyle transfer edilemeyen Brezilyalı on numara için şartlar zorlanacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Anderson Talisca sürprizi Başkan Çebi talimat verdi

BAŞKAN ÇEBİ: ŞARTLARIMIZA UYGUNSA ALALIM

Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol sorumlusu Emre Kocadağ ile bir araya gelerek konuyu gündeme getirdi. Çebi, “Bu işe bir son verelim. Oyuncu ve kulübü ile konuşup kesin maliyet hesabı yapılsın. Yöneticiliğim döneminden beri her transfer dönemi yazılıp çiziliyor. Şartlarımıza uygun ise alalım. Değil ise noktayı koyayım. Net olalım” talimatını verdi.