Beşiktaş Beşiktaş'ta Cenk Tosun endişesi! Şenol Güneş kararsız kaldı

Beşiktaş'ta Cenk Tosun endişesi! Şenol Güneş kararsız kaldı

22.04.2023 - 09:08 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Ümraniyespor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Cenk Tosun endişesi yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, yıldız futbolcuya uyarıda da bulundu. İşte detaylar...

Beşiktaşta Cenk Tosun endişesi Şenol Güneş kararsız kaldı

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle birlikte ilk 11'de forma giymeye başlayan, attığı gollerin yanı sıra oynadığı futbolla da Milli Takım'a kadar yükselen Cenk Tosun, 1 maç sonra formasına yeniden kavuşuyor.

Haberin Devamı

Giresunspor mücadelesinde sakatlık yaşayan golcü futbolcu, tedbir amaçlı Trabzonspor maçında forma giymemişti. Sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Cenk'in Ümraniye maçında kadroda olması bekleniyor. Ancak milli golcü ile ilgili büyük bir endişe var. İşte haberin ayrıntıları...

 SİYAH-BEYAZLILAR KAMPA GİRDİ

Kartal, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile tamamlandı. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Cenk Tosun endişesi Şenol Güneş kararsız kaldı

CENK TOSUN'A ÖZEL UYARI

Giresunspor maçında kasığından sakatlanan Milli futbolcu, Beşiktaş’ın 29. haftada Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldığı müsabakada görev yapamamıştı. Başarılı futbolcu, deplasmanda oynanacak müsabakada Vincent Aboubakar’la birlikte takımın en önemli hücum silahı olarak görev başında olacak. Öte yandan Beşiktaş’ta Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Cenk, Ümraniyespor karşısında kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve ligin 32. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Teknik ekibin bundan dolayı Cenk’i özellikle uyardığı ve kart görecek hareketlerden kaçınmasını istediği belirtildi.