Beşiktaş Şenol Güneş'ten Ümraniyespor maçı öncesi uyarı: Dikkat edelim, baş ağrısı olmasın

Şenol Güneş'ten Ümraniyespor maçı öncesi uyarı: Dikkat edelim, baş ağrısı olmasın

22.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün oynayacakları Ümraniyespor maçı öncesinde öğrencilerini uyardı, rakiplerinin puan cetvelindeki yerini düşünmeden sahada yer almalarını istedi. Tecrübeli teknik adam, bunun getirebileceği zararları tek tek anlattı.

Şenol Güneşten Ümraniyespor maçı öncesi uyarı: Dikkat edelim, baş ağrısı olmasın

Hangikredi Ümraniyespor’un kesinlikle küçümsenmemesi gereken biri takım olduğuna vurgu yapan Şenol Hoca, teknik adam değişikliğinin takıma ayrı bir hava getirebileceğini dile getirdi. Öğrencileriyle yaptığı maç toplantısında, “Dikkat edelim, baş ağrısı olmasın” diye konuşan siyah-beyazlı çalıştırıcının, böylesi maçların her zaman tehlikeli olabileceğine vurgu yaptı.

Haberin Devamı

‘Her maçımızı kazanalım’

Avrupa yolunda her karşılaşmanın çok önemli olduğunu, bu nedenle riske girilmeyeceğini söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü, arkalarında kendilerini yakından takip eden bir takım olduğunu ifade etti. Güneş, ligin ikinci sırasında bulunan Fenerbahçe’yi bile yakalama şanslarının bulunduğunu anlatarak, “Biz her maçımızı kazanıp yolumuza bakalım. Gerisini onlar düşünsün” dedi.

Şenol Güneşten Ümraniyespor maçı öncesi uyarı: Dikkat edelim, baş ağrısı olmasın

Cenk’te bir iyi, bir kötü haber

Kartal, Ümraniye deplasmanında ideale yakın bir kadroyla sahaya çıkacak. Ameliyat olan ve sezonu kapatan Tayyip Talha ile artık gözden çıkarılan Dele Alli’den yoksun olarak karşılaşmada yer alacak siyah-beyazlılarda iyileşen Cenk Tosun ile cezası biten Amir Hadzıahmetovıc’in ilk 11’de görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ceza sınırında

Ancak Cenk Tosun konusunda can sıkıcı bir ayrıntı bulunuyor. Ligde görev yaptığı 26 karşılaşmada üç sarı kartı bulunan golcü, tehlike sınırında olarak Ümraniye karşısına çıkacak. Siyah-beyazlıların kaptanı, bugün kart görmesi durumunda, şampiyonluk yarışını etkileyecek Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

Şenol Güneşten Ümraniyespor maçı öncesi uyarı: Dikkat edelim, baş ağrısı olmasın

İdman yaptılar, kampa girdiler

Ramazan Bayramı’nın ilk günü olmasına rağmen çalışmalarına devam eden Beşiktaş, antrenmanın ardından kampa girdi. Ümraniye maçının son hazırlıklarını ve taktik çalışmasını dün gerçekleştiren siyah-beyazlılar, idman öncesinde birbirleriyle bayramlaştı. Teknik Direktör Şenol Güneş de öğrencilerinin bayramını kutladı.

Mustafa Er’in ilk sınavı

Depremzede takımların ligden çekilmeleriyle bu sezon iki takımın düşecek olması, Ümraniyespor’u ümitlendirse de, aldıkları kötü sonuçlar, teknik direktör değişikliğine gitmesine yol açtı. Recep Uçar ile yollarını ayıran İstanbul ekibini bugün Beşiktaş karşısında sahaya Mustafa Er çıkaracak. Er, Süper Lig’de ilk kez görev yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

Ümraniyespor: Berke, Popov, Glumac, Epureanu, Onur, Kartal, Sackey, Geraldo, Avonuou, Gheorghe, Umut

Beşiktaş: Mert, Onur, Saiss, Colley, Masuaku, Salih, Hadziahmetovic, Redmond, Ghezzal, Cenk, Aboubakar

Şenol Güneşten Ümraniyespor maçı öncesi uyarı: Dikkat edelim, baş ağrısı olmasın