Beşiktaş Beşiktaş'ta Fernando Santos yönetimle görüştü! 2 Portekizli transfer istedi

Beşiktaş'ta Fernando Santos yönetimle görüştü! 2 Portekizli transfer istedi

19.01.2024 - 19:20 | Son Güncellenme:

Valentin Rosier, Jean Onana ve Eric Bailly ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Fernando Santos yönetime raporunu sundu. Portekizli teknik adamın, yönetimle yaptığı son görüşmede istediği 2 yıldızın ismini verdiği aktarıldı.

Beşiktaşta Fernando Santos yönetimle görüştü 2 Portekizli transfer istedi

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Fernando Santos, üst üste aldığı galibiyetlerle dikkat çekti. Portekizli teknik direktörün bir yandan da transfer çalışmaları için yönetimle görüştüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Fernando Santos, Beşiktaş yönetimi ile yaptığı son görüşmede transferini istediği 2 futbolcunun ismini verdi. Fernando Santos'un Arsenal'da forma giyen Cedric Soares'i kadrosunda görmeyi çok istediği aktarıldı.

32 yaşındaki sağ bekin; çok sayıda mevkide oynayabilmesi sebebiyle takımda adeta bir joker gibi kullanılmasının düşünüldüğü kaydedildi. Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cedric Soares'in Beşiktaş forması giymeye sıcak baktığı belirtildi.

Fernando Santos'un istediği diğer futbolcunun William Carvalho olduğu vurgulandı. La Liga ekibi Real Betis'te forma giyen William Carvalho'nun Fernando Santos ile çalışmaya olumlu yaklaştığı kaydedildi.

Real Betis'in bu transfere henüz onay vermediği aktarıldı. Beşiktaş'ın William Carvalho için orta yol aradığı vurgulandı. Siyah-beyazlıların, 31 yaşındaki futbolcunun transferi için şartlarını zorlamayı planladığı beklenildi.

Yazarlar