Beşiktaş Beşiktaş'ta Gedson'dan olay sözler! Form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı

Beşiktaş'ta Gedson'dan olay sözler! Form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı

22.03.2024 - 09:40 | Son Güncellenme:

Son maçlarda performansında bariz düşüş yaşayan Portekizli yıldız ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Canı sıkkın olan Gedson Fernandes sitemkar sözler sarf etti.

Beşiktaşta Gedsondan olay sözler Form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı

Gedson Fernandes, sezonun ilk bölümünde Beşiktaş'ı taşıyan isimlerin başında geliyordu. Portekizli orta saha oyuncusu, özellikle devre arası transfer döneminde büyük bir düşüş yaşamıştı. Portekizli yıldızın performansını düşüren üzüntünün asıl nedeni belli oldu. 

Haberin Devamı

İngiliz stoperin geleceği belirsiz

Devre arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’ten kiralanan Joe Worrall’ın geleceği merak konusuydu. Şimdiye kadar Siyah-Beyazlı forma altında 4 maça çıkan İngiliz savunmacı ile ilgili henüz bir karar verilmedi. Fakat 27 yaşındaki futbolcu, kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmeye sıcak bakıyor. Ancak yönetim, kararını sezon sonunda hazırlanacak rapora göre verecek.

Yıllık ücretler rahatsız etti

25 yaşındaki futbolcu, yıllık ücretler konusunda rahatsız olduğunu belirtti. Yıldız oyuncu, özellikle Al Musrati’nin yıllık 2.7 milyon Euro net ücret kazandığını öğrendikten sonra bir hayli moralini bozdu. Gedson, “Geçtiğimiz eylül ayında 500 bin Euro iyileştirme ile 1.7 milyon Euro yıllık ücretim var. Ara dönemde takıma katılan birine bunun iki katını verip, daha iyi performans beklemek hayal kırıklığı yarattı” şeklinde görüş bildirdi.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşta Gedsondan olay sözler Form düşüklüğünün nedeni ortaya çıktı

Yerli oyuncular memnun değil

Bu arada ücret konusunda şikayet eden oyuncu, sadece Gedson Fernandes değil. Takım içinde oyuncular arasındaki bu ücret dengesizliği üst seviyeye ulaşmış durumda. Benzer şekilde sözleşmesi biten Cenk ve Salih’in de ödemeleri TL bazında olduğu için kur farkındaki dengesizlikten ötürü yerli oyuncular, mevcut durumdan memnun değil.