Beşiktaş Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'a 2 maç kredi! Sözleşmesi revize edildi

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'a 2 maç kredi! Sözleşmesi revize edildi

18.12.2023 - 14:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası Rıza Çalımbay, Alanyaspor ve Hatayspor’la oynanacak maçlarda kendi kaderini belirleyecek. Yabancı teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı yönetim, Çalımbay'ın sözleşmesini 27 Aralık'a kadar uzattı.

Beşiktaşta Rıza Çalımbaya 2 maç kredi Sözleşmesi revize edildi

Ankaragücü ile berabere kaldıktan sonra sahasında Fenerbahçe’ye mağlup olarak şampiyonluk yarışından büyük ölçüde kopan Beşiktaş’ta, Corendon Alanyaspor ve Atakaş Hatayspor (D) ile oynanacak maçlar Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın kaderini belirleyecek.

Haberin Devamı

Yabancı teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı yönetimin, Rıza Çalımbay’a iki maç kredi verdiği ortaya çıktı. Buna göre Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar ile Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Alanyaspor ve Hatayspor ile oynanacak karşılaşmalardan sonra Çalımbay’la bir araya gelecek. Maçların kazanılması halinde deneyimli çalıştırıcı görevinin başında kalacak. Aksi halde büyük olasılıkla Çalımbay’la yolların ayrılacağı ileri sürüldü.

Siyah-beyazlılar, Rıza Çalımbay’la devam etmeme kararı alınması halinde yabancı teknik direktör arayışlarına hız verecek. Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba’nın bu konudaki çalışmaları hızlandırarak kısa süre içinde yönetime yabancı adayların yer aldığı bir liste sunacakları ifade edildi. Yeni teknik direktörün, Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerinin tercihiyle belirleneceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Rıza Çalımbay’la 6 resmi maça çıkarken 3 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik aldı. Çalımbay’la Başakşehir, Samsunspor ve Lugano’yu mağlup eden Kartal, Brugge ve Fenerbahçe’ye yenilirken, Ankaragücü ile berabere kaldı.

SÖZLEŞMESİ 27 ARALIK'A KADAR REVİZE EDİLDİ

Hasan Arat başkanlığındaki yeni yönetimin, Rıza Çalımbay’ın sözleşmesini 15 gün içinde tek taraflı olarak feshetme hakkı bulunuyor. Arat yönetimi deneyimli hocanın sözleşmesini 27 Aralık'a kadar revize etti.