Fenerbahçe Fenerbahçe'de Umut Nayir'a talip çıktı! EURO 2024 etkisi

Fenerbahçe'de Umut Nayir'a talip çıktı! EURO 2024 etkisi

17.12.2023 - 19:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Umut Nayir'a Süper Lig ekibinin talip olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir'in bu teklife EURO 2024 nedeniyle sıcak baktığı aktarıldı.

Fenerbahçede Umut Nayira talip çıktı EURO 2024 etkisi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de sezon başında takıma dahil edilen ancak Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'nin ardında şans bulmakta zorlanan Umut Nayir'le ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin milli forvetinin ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceği iddia edildi. Süper Lig'den bir ekibin Umut Nayir için devreye girdiği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe forması giyen Umut Nayir'a İstanbulspor talip oldu.

Sarı-siyahlıların, Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir'i devre arasında kiralık olarak renklerine bağlamak istediği aktarıldı. A Milli Futbol Takımı'nın Almanya'da mücadele edeceği EURO 2024'te yer almak isteyen Umut Nayir'in yarım sezonluğuna İstanbulspor'da forma giymeye sıcak baktığı kaydedildi.

118 DAKİKA SAHADA KALDI

Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli olmadan renklerine bağladığı Umut Nayir bu sezon 11 maçta oynadı ve toplam 118 dakika sahada kaldı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Umut Nayir'in güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

Haberin Devamı

Ankaragücü altyapısında futbola başlayan Umut Nayir daha sonra Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Beşiktaş, Bursaspor, Hajduk Split, Giresunspor, Ümraniyespor ve Eyüpspor formaları giydi. A Milli Futbol Takımı'nda 4 maça çıkan Umut Nayir, 1 gol sevinci yaşadı.