Beşiktaş Beşiktaş’ta rota Giovanni van Bronckhorst!

Beşiktaş’ta rota Giovanni van Bronckhorst!

03.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlılar yıllık maliyeti 7-8 milyon euroyu bulan Bruno Genesio ile yürütülen görüşmeleri sonlandırdı. Fransa’dan Hollanda’ya geçen İkinci Başkan Hüseyin Yücel listedeki isimlerden Giovanni van Bronckhorst’la bir araya gelerek resmi teklif yaptı.

Beşiktaş’ta rota Giovanni van Bronckhorst

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi rotayı sürpriz şekilde Giovanni van Bronckhorst’a çevirdi. Uzun süren görüşmelere rağmen Fransız çalıştırıcı Bruno Genesio ile anlaşma zemini bulamayan siyah-beyazlılar, Hollandalı teknik adam van Bronckhorst’a yöneldi.

Haberin Devamı

İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in Genesio ile görüşmek için gittiği Fransa’dan Hollanda’ya geçtiği ve Van Bronckhorst’la masaya oturduğu bildirildi. Kasım 2022’de İskoç ekibi Glasgow Rangers’dan ayrılan ve boşta olan 48 yaşındaki Hollandalı teknik direktörle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği aktarıldı.

Görüşmelerin bugün de devam edeceği ve anlaşma sağlanması halinde başarılı teknik adamın resmi sözleşme imzalamak üzere 2-3 gün içinde İstanbul’a geleceği ileri sürüldü.

Hollanda’da Feyenoord’u çalıştırdığı yıllarda 1 lig, 4 kupa şampiyonluğu yaşayan Giovanni Van Bronckhorst’un temsilcisi Guido Albers ise taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. Albers, “Henüz net bir anlaşma yok. Görüşmeler devam ediyor” dedi.

Haberin Devamı

Bu arada Beşiktaş’ın, yıllık maliyetinin 7-8 milyon euroyu bulması nedeniyle Bruno Genesio ile yapılan görüşmeleri sonlandırdığı aktarıldı. Fransız teknik adam ve yardımcılarının toplam maliyetinin 8 milyon euroyu bulduğu ve siyah-beyazlıların bu parayı ödemeye yanaşmadığı vurgulandı.

AYBABA'DAN LUCESCU YALANLAMASI

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş’ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Razvan Lucescu iddialarına cevap veren Aybaba, gündeme gelen iddiaların gerçek olmadığını belirtirken, Rumen teknik adamla herhangi bir görüşme yapılmadığını ve teknik direktör adayları arasında yer almadığını dile getirdi.

Aybaba, ayrıca Razvan Lucescu’nun babası Mircea Lucescu ile de yalnızca fikir alışverişi yapıldığını söyledi.

Yazarlar