Fenerbahçe Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti! 1. Lig'den talip çıktı

Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti! 1. Lig'den talip çıktı

02.01.2024 - 20:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı genç oyuncuya 1. Lig ekibinin talip olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti 1. Ligden talip çıktı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen genç yıldız şans bulmakta zorlandı. Sarı-lacivertlilerde beklenen süreyi alamayan 20 yaşındaki orta sahanın ara transfer döneminde 1. Lig'e gidebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan genç oyuncuya Sakaryaspor'un kanca attığı aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Sakaryaspor, Fenerbahçe'den Bartuğ Elmaz'ın peşine düştü.

Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan transfer ettiği Bartuğ Elmaz'ın sezon sonuna kadar düzenli olarak şans bulabileceği bir takıma kiralanmasının gündemde olduğu aktarıldı. Sakaryaspor'un Bartuğ Elmaz'ı bu nedenle transfer etmek istediği aktarıldı. Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı'nın da Bartuğ Elmaz transferine onay verdiği vurgulandı.

Bartuğ Elmaz'ın Fenerbahçe'de şans bulamasına rağmen A takımla antrenmanlara çıkmaktan mutlu olduğu ve bonservisiyle takımdan ayrılmayı düşünmediği kaydedildi. 20 yaşındaki orta sahanın kiralık olarak takımdan ayrılabileceği belirtildi. Sakaryaspor'un gösterdiği ilginin Bartuğ Elmaz'ı memnun ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

20 yaşındaki orta saha sezon başında imza attığı Fenerbahçe'de 5 maça çıktı ve toplam 25 dakika forma şansı buldu. Güncel piyasa değeri 800 bin euro olan Bartuğ Elmaz'ın sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Galatasaray altyapısında futbola başlayan Bartuğ Elmaz, 2022-2023 sezonu başında Marsilya'nın yolunu tuttu. Fenerbahçe, Bartuğ Elmaz için Marsilya'ya 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi.