Beşiktaş Beşiktaş'ta tüzük tadili kabul edildi!

Beşiktaş'ta tüzük tadili kabul edildi!

18.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı kulüpte mevcut tüzük hükümlerini 7405 sayılı Spor Kulüpleri Kanunu’na uyumlu hale getirmek için gerçekleşen genel kurulda tadil taslağı oy çokluğuyla kabul edildi.

Beşiktaşta tüzük tadili kabul edildi

Beşiktaş Kulübü’nde Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapıldı. Mevcut tüzük hükümlerini, 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunları ile uyumlu hale getirmek için gerçekleşen toplantıya, Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu tam kadro halinde katıldı.

Haberin Devamı

Başkan Çebi toplantının açılışında tüzük değişikliği için üyelerden destek isterken, 1728 kişinin katıldığı genel kurulda tadil taslağı oy çokluğuyla kabul edildi. Genel kurulun ardından kısa bir konuşma yapan Ahmet Nur Çebi, destekleri için üyelere teşekkür etti.

Çebi, “Beşiktaş’ı canı gönülden seven ve bizlere eşlik eden herkese teşekkür ederim. Bir sonraki tüzük toplantımıza bugün çok fazla malzeme çıktı. Bu tüzüğü masaya getiren benim yönetimimdi ve kabul edildi.

Beşiktaş’a hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Önümüzdeki süreçte de kulübün menfaatleri için çalışmaya devam edeceğiz. Sizden ricam her zaman birlik ve beraberlik içinde olalım” dedi.

Yazarlar