Beşiktaş Beşiktaş'tan Galatasaray'a çalım! İstanbul'a gelmek istiyor

Beşiktaş'tan Galatasaray'a çalım! İstanbul'a gelmek istiyor

20.08.2022 - 15:31 | Son Güncellenme:

Transferde stoper arayışını sürdüren Beşiktaş Samy Mmaee'nin çıkmaza girmesi sonrasında Galatasaray'ın da gündeminde bulunan yıldız isim için harekete geçti.

Beşiktaştan Galatasaraya çalım İstanbula gelmek istiyor

Beşiktaş, transferin bitimine kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yaratıcı orta saha sorununu Dell Alli ile çözmeye çalışan Beşiktaş bir yandan da stoper arayışlarının sürdürüyor. Sammy Mmaee transferinde pürüz çıkması sonrası siyah-beyazlılar Galatasaray'ın da gündemine gelen yıldız isme yöneldi.

Haberin Devamı

KADROYA ÖNEMLİ İSİMLER
Beşiktaş'ta kurmaylar geçtiğimiz sezon başarısız tablonun ardından büyük bir değişime imza attı. Siyah-beyazlılar hücum hattına Wout Weghorst, Cenk Tosun ve Jackson Muleka'yı dahil etti. Süper Lig devinde sol stoper için Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan'la anlaşma sağlandı. Rıdvan Yılmaz'ın ayrılığı sonrası West Ham United'dan Arthur Masuaku kiralandı. Orta saha kurgusuna Gedson Fernandes dahil edildi.

KEREM ATAKAN’DA ANLAŞMA TAMAM
Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor ile Kerem Atakan Kesgin için anlaşma sağlarken, transferin sadece ıslak imzaya kaldığı öğrenildi. Orta sahaya takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Sivasspor’un 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için bir süredir girişimlerini sürdürüyordu. Oyuncu ve kulübüyle devam eden görüşmeler sonrasında Sivasspor ile bonservis konusunda anlaşan Kartal, hafta içinde sağlık kontrolünden geçireceği Kerem’e 4 yıllık imza attıracak. Yiğidolar’a ise bonservis olarak 1.4 milyon euro ödenecek.

Haberin Devamı

Beşiktaştan Galatasaraya çalım İstanbula gelmek istiyor

SAMY'DEN KULÜBÜNE REST
Beşiktaş'ın stoper adayları arasında yer alan Samy Mmaee, gemileri yakmış durumda. Ferencvaros Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov'a takımdan ayrılmak istediğini ileten Faslı futbolcu, yönetimden de transferine onay verilmesini talep etti.

Ferencvaros'un oynadığı son üç resmi maçta forma giymeyen Mmaee'nin kararlılığını gören Macar ekibi, Beşiktaş'ın 1.4 ve 1.7 milyon Euro'luk tekliflerini geri çevirmişti.

YENİ HEDEF HEIN
Ajansspor'un haberine göre; Mmaee’nin kulübü Francvaros’un bırakmaması üzerine bu oyuncunun transferi çıkmaza girdi. Sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın listedeki diğer isim olan Isak Hein ile temaslarını sıklaştırdığı İsveçli oyuncunun kulübü Djargarden ile az olan pürüzleri çözmeye çalıştığı öğrenildi.

İSTANBUL'A GELMEK İSTİYOR
Son olarak Djurgarden forması giyen Isak Hien ile ilgili transferin de önümüzdeki hafta neticenlenmesi bekleniyor. Gelen bilgililere göre Hien bir an önce kulüplerin anlaşmasını ve İstanbul’a gelmeyi dört gözle bekliyor.

Beşiktaştan Galatasaraya çalım İstanbula gelmek istiyor

GALATASARAY SCOUT GÖNDERDİ
Galatasaray, Djurgarden formasını giyen İsveçli yıldız için hamle yapmıştı. İsveç basınına göre sarı-kırmızılılar genç yıldızı izlemesi için scout ekibi görevlendirdi. Sarı-Kırmızılı yetkililerin, Djurganden'in Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Apoel ile oynadığı maçta tribünde yer aldığı ifade edilmişti. Sahaya ilk 11'de çıkan Isak Hien 90 dakika forma giyerken başarılı bir performans sergiledi. İsveçli savunmacıyı Galatasaray'ın dışında Ajax ve Hellas Verona'dan yetkililerin de canlı olarak seyrettiği belirtildi.

Haberin Devamı

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
23 yaşında ve 1.91 boyunda olan Isak Hien kulübüyle 31 Aralık 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Djurganden formasıyla 21 maçta forma giyen Isak Hein 3 gol atıp 1 asist yaptı. Geçtiğimiz yılın başında Vasalund takımından bedelsiz olaran Djurgarden'e transfer olan genç stoper son dönemde önemli bir çıkış yakaladı.

Yazarlar