Beşiktaş Beşiktaş'tan James Rodriguez hamlesi! Transfer için geri sayım

Beşiktaş'tan James Rodriguez hamlesi! Transfer için geri sayım

31.03.2023 - 21:02 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlıların Olimpiakos'tan James Rodriguez'i kadrosuna katmaya hazırlandığı iddia edildi.

Beşiktaştan James Rodriguez hamlesi Transfer için geri sayım

Yunanistan temsilcisi Olimpiakos'ta forma giyen James Rodriguez ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların, sezon başında Galatasaray'ın da gündemine gelen Kolombiyalı on numarayı gelecek sezon kadrosuna katmaya hazırlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Yunan basınından SDNA'da yer alan habere göre; Olimpiakos ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan James Rodriguez'in Beşiktaş ile anlaşma sağlayacağı iddia edildi. Kolombiyalı on numaranın, Olimpiakos ile mevcut sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanmayacağı belirtildi.

Beşiktaştan James Rodriguez hamlesi Transfer için geri sayım

Olimpiakos'un yeni sözleşme teklifini James Rodriguez'in kabul etmediği ve tercihini Beşiktaş'tan yana kullandığı vurgulandı. Olimpiakos'tan ayrılmak isteyen James Rodriguez'in opsiyon maddesini kullanma hakkını elinde bulundurması nedeniyle bu teklife sıcak bakmadığı kaydedildi.

James Rodriguez'in Beşiktaş'ın transfer teklifine sıcak baktığı ve gelecek sezon Süper Lig'de forma giymek istediği belirtildi. Galatasaray'ın sezon başında James Rodriguez ile ilgilendiği ancak Olimpiakos'un bonservis beklentisinin yüksek olması nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan James Rodriguez hamlesi Transfer için geri sayım

James Rodriguez'i kadrosuna katamayan Galatasaray'ın Juan Mata ile anlaşma sağladığı hatırlatıldı. Kolombiya basınında yer alan haberde de James Rodriguez'in Beşiktaş'a transfer olacağı belirtildi. Yıldız futbolcunun sezon sonunda bonservis bedeli olmadan Beşiktaş'a imza atacağı kaydedildi.

11 GOLE KATKI SAĞLADI

James Rodriguez bu sezon Olimpiakos'ta 22 resmi maçta oynadı. 31 yaşındaki on numara bu müsabakalarda rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Kolombiyalı oyuncu aynı zamanda takım arkadaşlarına 6 gol pası verdi. James Rodriguez'in güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Envigado altyapısında yetişen Kolombiyalı oyuncu daha sonra Banfield, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton ve Al Rayyan'da forma giydi. James Rodriguez için toplam 148 milyon 630 bin euro bonservis bedeli ödendi. 31 yaşındaki on numara Kolombiya Milli Takımı'nda 90 maçta 26 gol attı.

Yazarlar