Voleybol Beşiktaş'tan maç sonrası voleybol anonsu! Dev ekrandan Filenin Sultanları'na destek

Beşiktaş'tan maç sonrası voleybol anonsu! Dev ekrandan Filenin Sultanları'na destek

03.09.2023 - 21:16 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Sivasspor ile oynadığı Süper Lig maçı sırasında A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Sırbistan ile oynayacağı Avrupa Voleybol Şampiyonası finali için yapılan anons dikkat çekti.

Beşiktaştan maç sonrası voleybol anonsu Dev ekrandan Filenin Sultanlarına destek

Yakaladığı başarı ile tüm dünyanın takip ettiği Filenin Sultanları şampiyonluk maçı için sahaya çıktı. Avrupa Şampiyonası finalinde A Milli Kadın Voleybol Milli Takımı, Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Sırbistan'ı milli takımın eski başantrenörü Guidetti çalıştırırken Eczacıbaşı'nın yıldızı Boskovic forma giyiyor. Sultanlar, bir öncesi turnuva olan VNL'de şampiyon olarak dünya sıralamasında zirveye çıkmıştı.

Haberin Devamı

MAÇ SIRASINDA ANONS GELDİ

Bu başarı ülkemizde de büyük yankı uyandırırken; Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Beşiktaş ile Sivasspor maçında da voleybol maçı ihmal edilmedi.

Beşiktaştan maç sonrası voleybol anonsu Dev ekrandan Filenin Sultanlarına destek

Maçta dakikalar 85'i gösterdiğinde, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Sırbistan ile oynayacağı Avrupa Voleybol Şampiyonası finali, Beşiktaş Stadyumu'nda bulunan taraftarlara özel olarak canlı yayın ile stadyumdaki ekrandan yayınlanacağı anonsu yapıldı.

TÜRK BAYRAKLARI DAĞITILDI

Sivasspor maçını tribünde izleyen taraftarlar önce İzmir marşını söylediler ardından da herkese Türk bayrağı dağıtıldı. Böylece taraftarlar maçın ardından voleybol finalini de büyük bir coşku ile takip ettiler.

Yazarlar