Futbol Messi'den Ronaldo'nun jestine yanıt! PSG'ye 'YouTube' şoku

Messi'den Ronaldo'nun jestine yanıt! PSG'ye 'YouTube' şoku

20.01.2023 - 10:49 | Son Güncellenme:

Tüm dünyanın beklediği 'Son dans' maçında Messi ve Ronaldo karşı karşıya geldi. PSG, Riyadh All-Star'ı 5-4 yendi. Mücadele sonrası Ronaldo'dan Messi mesajı gelirken Arjantinli yıldız bu jeste karşılık verdi. Öte yandan PSG YouTube hesabında büyük şok yaşadı.

Messiden Ronaldonun jestine yanıt PSGye YouTube şoku

PSG ile Riyadh All-Star takımları dostluk karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'nun son karşılaşması olması beklenen müsabaka King Fahd Uluslararası Stadyumu'nda oynandı.

Haberin Devamı

Fransız devi PSG, Al Nassr ve Al Hilal takımlarının karmasından oluşundan takımla karşı karşıya geldi. Mücadele 5-4 Paris Saint-Germain üstünlüğüyle sonuçlandı.

MESSI VE RONALDO'DAN KARŞILIKLI GOL
Maçta goller; 3. dakikada Lionel Messi, 34. ve 45+5. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 43. dakikada Marquinhos, 53. dakikada Serigo Ramos, 57. dakikada Hyun-Soo Jang, 60. dakikada Kylian Mbappe, 78. dakikada Ekitike ve 90+4. dakikada Anderson Talisca'dan geldi.

MESSI PENALTI NEYMAR'A BIRAKTI
İlk yarının son anlarında PSG bir penaltı kazandı. Bu dakikada Neymar ile Lionel Messi arasında yaşanan diyalog ise dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Brezilyalı yıldız topu eline alarak Messi'ye penaltıyı atıp, atmak istemediğini sordu. Arjantinli yıldız ise penaltıyı kullanmak istemedi ve Nemyar'a bıraktı.

Haberin Devamı

Topun başına geçen Neymar'ın vuruşunda kaleci gole izin vermedi.

1/10

2/10

3/10

4/10

5/10

6/10

7/10

8/10

9/10

10/10

PSG'YE YOUTUBE ŞOKU
Fransız kulübü karşılaşmayı aynı zamanda resmi Youtube yayını üzerinden de canlı olarak yayınladı. Mücadele, Youtube'da büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Karşılaşmanın 60. dakikasında PSG'de Lionel Messi, Riyad All Star'da ise Cristiano Ronaldo oyundan çıktı.

İşte bu dakikadan sonra PSG'nin Youtube canlı yayını aynı anda 350 binden fazla izleyici kaybetti. Binlerce insan iki süperstarın oyundan çıkmasının ardından yayını kapattı.

RONALDO VE MESSI BİRBİRLERİNİ PAYLAŞTI
Maçın ardından Ronaldo, Lionel Messi ile olan fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Sahaya geri döndüğüm için çok mutluyum. Bazı eski dostları görmek de çok güzeldi."

Bunun üzerine Arjantinli yıldız, Ronaldo'ya sarıldığı anın videosunu paylaştı.

Messiden Ronaldonun jestine yanıt PSGye YouTube şoku

6 MAYIS 2018'DEN SONRA İLK KEZ
İki yıldız, son olarak aynı maçta gol attıklarında takvimler 6 Mayıs 2018'i gösteriyordu. Barcelona'nın sahasında Real Madrid ile 2-2 berabere kaldığı mücadelede Cristiano Ronaldo, 14. dakikada golünü atarken Lionel Messi, 52. dakikada kendisine cevap vermişti.

MESSI VE RONALDO'NUN YENİ HEDEFİ
Messi ve PSG için odak noktası, yeni kupalar kazanmak olacak. Fransız devi pazartesi günü Fransa Kupası'nda sahne alacak. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'ndaki Bayern Münih karşılaşmasına az süre kaldı. Öte yandan Suudi Arabistan'da tüm gözler Ronaldo'nun Al-Nassr formasıyla çıkacağı ilk resmî maça çevrilecek. Portekizli yıldızın hazırlık maçında PSG'ye iki gol atması, Al Nassr taraftarının heyecan seviyesini doğal olarak tavan yaptırdı.

Haberin Devamı