Süper Lig Bir dönem sona erdi! Gökhan Gönül'den emeklilik kararı

Bir dönem sona erdi! Gökhan Gönül'den emeklilik kararı

19.06.2023 - 14:13 | Son Güncellenme:

Son olarak Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül, kariyerini noktaladığını açıkladı. 38 yaşındaki eski milli futbolcu, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla toplam 3 şampiyonluk yaşamıştı.

Bir dönem sona erdi Gökhan Gönülden emeklilik kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve son olarak  Çaykur Rizespor'da mücadele eden Gökhan Gönül, futbol kariyerine son noktayı koyduğunu duyurdu.  Tecrübeli futbolcu emeklilik kararını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Haberin Devamı

GÖKHAN GÖNÜL'DEN AÇIKLAMA

Gökhan Gönül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Hayallerimin çok ötesinde yaşadığım 25 yıllık futbol hayatım için artık veda zamanı. Bir futbolcu olarak; duygularımı, hatalarımı, heyecanımı çok yoğun yaşadığım bu 25 yılın ardından söyleyecek çok söz, seçmekte zorlandığım yüzlerce anı var.
Bugün sadece, en samimi haliyle sizlere veda etmek istedim.

'TÜM YOL ARKADAŞLARIMA EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER'

Elimi ilk tutan Bursa Yolspor’daki Hocalarımdan başlayarak, Gençlerbirliği, Hacettepe, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor’daki tüm yol arkadaşlarıma emekleri için teşekkür eder; Başkanlarıma bana bu camiaların değerli formalarını giyme imkanı tanıdıkları için şükranlarımı sunarım…
Konuşmayı sevmeyen biri olmam nedeniyle zaman zaman zorluk çıkardığım tüm basın mensubu arkadaşlarıma, emekleri için teşekkür ederim. Zorlu çalışma koşullarına rağmen bana karşı anlayışınızı hiç eksik etmediniz, sağ olun.

Haberin Devamı

Hep yanımda olan aileme, dostlarıma, tüm futbol emekçilerine ayrıca teşekkür ederim.

En özel teşekkürü, sona sakladım.

Bir dönem sona erdi Gökhan Gönülden emeklilik kararı

'TER DÖKTÜM, YERİ GELDİ KANIM DÖKÜLDÜ'

Formayı her giydiğimde elimden geleni yaptım: ter döktüm, yeri geldi kanım döküldü. Hatalar yaptım, kırdım, kırıldım, yeniden başladım. Bugün geride kalan 25 yılıma bakarak, tüm kalbimle üzerimde emeği olan tüm taraftarlara teşekkür etmek istiyorum.

Tüm samimiyetimle, varlığınız, desteğiniz, kızdığınızda gösterdiğiniz samimi tepkiniz için içtenlikle teşekkür ediyorum. Hepsi bu 25 yılın kendime sakladığım en güzel mirasıdır.

Futbolu çok seven, futboldan kopamayan biri olarak, yeniden görüşmek dileğiyle…"

BAŞARILARLA DOLU KARİYER

Kariyerine Bursa Yolspor alt yapısında başlayan Gökhan Gönül, Gençlerbirliği alt yapısından Hacettepe Spor'a geçti. Hacettepe'deki başarılı performansının ardından Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül, sarı-lacivertlilerin uızun yıllar formasını başarıyla terletti.

Temmuz 2016'da Beşiktaş'ın yolunu tutan başarılı oyuncu 2020 yazında yeniden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 2021 yazında Çaykur Rizespor'a transfer olan Gökhan Gönül, karadeniz ekibinde sözleşmesinin sona ermesinin ardından profesyonel kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de 2010-2011 ve 2013-2014 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yakalayan Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta da 2016-2017 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunu kazanmıştı.

Bir dönem sona erdi Gökhan Gönülden emeklilik kararı

Gökhan Gönül, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Fenerbahçe ile Türkiye Kupası kazanma başarısını göstermişti. Başarılı oyuncu Fenerbahçe formasıyla 2007-2008, 2009-2010 ve 2014-2015 sezonları Süper Kupa'yı da kazanmıştı.

66 kez A Milli Takım formasını da giyen Gökhan Gönül, milli formayla 1 gol kaydetmişti.

Yazarlar