Beşiktaş Bomba gelişme! Rıdvan Yılmaz Avrupa devine, rakamı açıkladılar

Bomba gelişme! Rıdvan Yılmaz Avrupa devine, rakamı açıkladılar

20.07.2022 - 14:19 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'tan Eintracht Frankfurt'a transfer olması beklenen ancak; kulüpler arasındaki ödeme planındaki anlaşmazlık sebebiyle takımın kampına katılan Rıdvan Yılmaz için flaş bir gelişme yaşandı. Ada basınına göre; milli sol bek için Avrupa devi devreye girdi. Bonservis teklifi belli oldu.

Bomba gelişme Rıdvan Yılmaz Avrupa devine, rakamı açıkladılar

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı henüz belli olmayan Rıdvan Yılmaz'a bir talip daha çıktı. Genç yıldız adayı için Eintracht Frankfurt ve Torino’dan sonra şimdi de Avrupa devi devreye girdi.

Haberin Devamı

ALMANYA'YA GİDİŞ GERÇEKLEŞMEDİ

Rıdvan Yılmaz'ın ismi uzun süre Eintracht Frankfurt ile anılmış hatta transfer son aşamaya kadar gelmişti. Ancak genç futbolcunun transferi son anda gerçekleşmemişti. Beşiktaş altyapısından yetişen ve siyah-beyazlı ekip ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rıdvan yılmaz geçtiğimiz sezon, 33 maçta forma giydi ve 3 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

BEŞİKTAŞ'TAN RIDVAN YILMAZ AÇIKLAMASI

Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, Avusturya kampında transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kocadağ yaptığı açıklamada "Rıdvan ile alakalı yeni teklifler de gelebilir. Bizim gerçekten emek verdiğimiz, onun da Beşiktaş’a emek verdiği bir genç kardeşimiz. Onun için hayırlısı neyse, Beşiktaş için hayırlısı neyse o kararı vereceğiz. Şu an için yeni bir teklif gelmesi durumunda geçmiş teklifler gibi değerlendiririz, o noktada bir sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bomba gelişme Rıdvan Yılmaz Avrupa devine, rakamı açıkladılar

ANTRENMANLARDA İSTEKLİ

Öte yandan Rıdvan Yılmaz, antrenmanlarda istekli görüntüsüyle dikkatleri çekti. Kampa katıldığı ilk günlerde morali çok bozuk olan Yılmaz'a teknik heyet destek vermişti.

Bomba gelişme Rıdvan Yılmaz Avrupa devine, rakamı açıkladılar

RANGERS'TAN RIDVAN ATAĞI! TEKLİF: 4.6 MİLYON EURO 

Daily Mail'in haberine göre Glasgow Rangers, Liverpool'dan Ben Davies'e imza attırdıktan sonra Beşiktaş'ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz ile 4 milyon sterlinlik (yaklaşık 4.6 milyon euro) bir anlaşma yapmak istiyor.

Glasgow Rangers'ın Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, takımın yedinci transferini milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'la tamamlamak istiyor.

Bomba gelişme Rıdvan Yılmaz Avrupa devine, rakamı açıkladılar

GEÇEN SEZON UEFA KUPASI'NI FİNALDE KAYBETTİLER

UEFA Avrupa Ligi’nde Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile İskoçya ekibi Glasgow Rangers, İspanya’nın Sevilla kentindeki final maçında karşı karşıya gelmişti. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçın normal süresi ve uzatma bölümü 1-1'lik eşitlikle geçilirken kazananı seri penaltı atışları belirlemişti. Frankfurt, penaltı atışları sonucunda İskoç ekibini 5-4 devirerek kupaya uzanan taraf olmuştu.

RANGERS'TA TANIDIK YÜZLER VAR

Galatasaray’ın efsanevi yıldızı George Hagi’nin oğlu İanis Hagi’nin ve Beşiktaş’ın eski kalecisi McGregor’ın da forma giydiği Glasgow Rangers eleme turunda Borussia Dortmund’u, son 16’da Kızılyıldız’ı, çeyrek finalde Braga’yı ve son olarak da Leipzig’i elemeyi başarmıştı.

Haberin Devamı