Almanya Bundesliga Borussia Dortmund’un kahramanı Sebastian Haller

Borussia Dortmund’un kahramanı Sebastian Haller

06.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Almanya’da Sebastian Haller’in golle geri dönüşü futbolseverlerin yüzünü güldürdü. Testis kanserini yenen ve formasına kavuşan başarılı forvet B.Dortmund’da ‘kahraman’ olarak öne çıkarıldı.

Borussia Dortmund’un kahramanı Sebastian Haller

Bundesliga’da 19. haftada Borussia Dortmund sahasında Freiburg’u 5-1 devirirken herkesin gözü Sebastian Haller’in üzerindeydi. Testis kanserini yenip 1 yıl sonra yeniden formasına kavuşan ve attığı golle dikkat çeken Haller, alkışları topladı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund da resmi hesaplarından yaptığı paylaşımda başarılı forvetin 1 yıl içindeki iki fotoğrafını yayınladı. Haller’in kanser tedavisi esnasında Eylül 2022’de Borussia Dortmund’u tribünden izlerken fotoğrafı ile Şubat 2023’te de bu kez saha içindeki fotoğrafı paylaşıldı.

Haller bir resmi maçta da son golünü 15 Mayıs 2022’de Ajax ile Vitesse filelerine göndermişti. Önceki gün de Borussia Dortmund formasıyla ilk golünü Freiburg ağlarına yollayan 28 yaşındaki futbolcu duygusal anlar yaşadı. Dortmund tribünleri golcü yıldızı ayakta alkışladı.

Maç sonunda da Signal Iduna Park’ta tribünleri tek tek dolaşan Sebastian Haller, taraftarlara teşekkür etti. Haller bu sezon Borussia Dortmund’da 4 resmi maça çıktı, 1 gol attı.

Haberin Devamı