Fenerbahçe Brezilya'dan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçe'deki sözleşmem sorun olmaz

Brezilya'dan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçe'deki sözleşmem sorun olmaz

26.01.2023 - 15:59 | Son Güncellenme:

Brezilya basını Jorge Jesus hakkında gündem yaratacak bir iddia ortaya attı. Jesus'un Brezilya Milli Takımı için "Fenerbahçe'deki sözleşmem sorun olmaz" dediği bilgisine yer verildi.

Brezilyadan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçedeki sözleşmem sorun olmaz

Dünya Kupası sonrası Brezilya Milli Takımı'nda Tite'nin görevine son verilmişti. Tite'nin ardından aralarında Jorge Jesus'un da yer aldığı birçok teknik direktörün ismi Brezilya Milli Takımı ile anılmıştı. Henüz yeni teknik direktörünü belirlemeyen Brezilya'da Jorge Jesus iddiaları yankılanmaya devam ediyor. Brezilya basını, Jorge Jesus hakkında bomba bir iddia daha ortaya attı. GOAL Brezilya, Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nda çalışmak istediğini ve "Fenerbahçe'deki sözleşmem sorun olmaz" dediği iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TITE DÖNEMİ RESMEN SONA ERDİ

Brezilya Milli Takımı'nın Katar'da büyük hayal kırıklığı yaratmasının ardından teknik direktör Tite, görevine veda ettiğini açıklamıştı. Tite, "Brezilya'daki görevime veda ediyorum ama bunu dram haline getirmeye gerek yok. 1,5 yıl önce zaten açıklamıştım. Benim yerime geçebilecek başka harika teknik direktörler var." ifadelerini kullanarak Sambacılar'a veda etmişti.

Brezilyadan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçedeki sözleşmem sorun olmaz

BİRÇOK TEKNİK ADAMIN İSMİ BREZİLYA İLE ANILDI

Tite'nin görevine son verilmesinin ardından birçok ünlü teknik direktörün adı Brezilya Milli Takımı ile anıldı. Brezilya basını aralarında Jorge Jesus, Ancelotti ve Guardiola gibi ünlü isimlerin de yer aldığı birçok teknik direktörün adaylar arasında yer aldığını iddia etmişti.

Haberin Devamı

Tite'nin ayrılığı sonrası Correio Braziliense'de yer alan haberde Brezilya Futbol Federasyonu şu ana kadar Jorge Jesus için resmi bir adım atmadığı ifade edilmişti. Habere göre federasyondan Jesus'a teklif gitmesi halinde ise tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'deki görevinden ayrılıp Brezilya Futbol Federasyonu'nun teklifini kabul edeceği ifade edilmişti.

UOL Esporte, Ancelotti ile Brezilya Futbol Federasyonu arasında yüz yüze bir görüşme yaptığını öne sürmüştü. İtalyan teknik adamın bu görevi yapmak istediğini ancak Real Madrid ile Haziran 2023'e kadar devam etmek istediği bilgisine yer verilmişti.

Real Madrid ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi olan Ancelotti'nin, Real Madrid ile kendisinin görüşme yapacağı ve tazminatsız ayrılabileceği konusunda Brezilya'ya teminat verdiği de belirtilmişti.

Brezilyadan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçedeki sözleşmem sorun olmaz

FUTBOLCULAR DINIZ'İ İSTİYOR

Brezilya Milli Takımı'ndan Neymar, Bruno Guimaraes gibi isimlerinde Fluminense Teknik Direktörü Fernando Diniz'i istedikleri; federasyon başkanı Ednaldo Rodrigues'in ise Abel Ferreira ve Jorge Jesus'un temsilcileriyle görüştüğü belirtilmişti.

BREZİLYA'DAN JESUS İÇİN BOMBA İDDİA

Brezilya'da Jorge Jesus iddiaları yer almaya devam ediyor. GOAL Brezilya'dan Raisa Simplicio imzalı habere göre Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı teknik direktörlüğü için Brezilya Futbol Konfederasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues'e lobi yapıyor.

Haberin Devamı

Haberde Jesus'un Ednaldo Rodrigues'e "Fenerbahçe'deki sözleşmem sorun olmaz" dediği bilgisine yer verildi.

Brezilyadan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçedeki sözleşmem sorun olmaz

"JESUS, BREZİLYA HAYALİNE DEVAM EDİYOR"

GOAL Brezilya'da yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı'ndan davet alırsa Fenerbahçe'deki sözleşmesi sorun olmayacak. Jorge Jesus, Tite'ın bıraktığı görevi devralma ve Brezilya milli takımını yönetme hayaline devam ediyor. Şu anda Türkiye'de Fenerbahçe'de, Brezilya'dan bir davet olursa ikinci kez düşünmeyeceğini kendisine yakın insanlardan saklamıyor. Futbol dünyasından işadamları da CBF başkanı Ednaldo Rodrigues'e Jesus'un ismini öneriyor. Jesus için lobi yapıyorlar. Ednaldo Rodrigues ise dünya sahnesinde ağırlığı olan bir isim aramaya odaklanmış durumda."

Brezilyadan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçedeki sözleşmem sorun olmaz

JESUS: SÖZLEŞMEM SORUN OLMAZ

"Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti hala listenin en üst sıralarında yer alıyor. Ancelotti'nin Haziran 2024'e kadar sürecek olan kontratını yerine getirmek istemesine rağmen Ednaldo girişimini sürdürecek. Luis Henrique de ciddi adaylardan biri. CBF başkanı Ednaldo Rodrigues, bazı işadamlarının Jesus önerilerine sıcak bakmıyor çünkü Jorge Jesus ile bağlantılı bu ticari isimlerin perde arkasında lobi yaptığını düşünüyor. Jorge Jesus ise ise futbol camiasına şimdiden müzakereye açık olduğunu ve Fenerbahçe ile imzaladığı sözleşmenin ise teklif gelmesi halinde büyük bir sorun olmayacağını söyledi."

Haberin Devamı

Brezilyadan gündem yaratacak Jorge Jesus iddiası: Fenerbahçedeki sözleşmem sorun olmaz

İŞTE BREZİLYA İÇİN FAVORİ TEKNİK DİREKTÖRLER

"Ednaldo Rodrigues'in hedefi en iyi teknik direktörü Brezilya Milli Takımı'nın başına getirmek. Brezilyalı bir isme de kapıları kapatmıyor. Brezilya Milli Takımı için Dorival Júnior ve Fernando Diniz favori isimler arasında yer alıyor."