Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan forvet transferi kararı!

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan forvet transferi kararı!

26.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gözler Jayden Oosterwolde transferine çevrilirken çeşitli mevkiler için de girişimler sürüyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus forvet transferi için kararını verdi.

Fenerbahçede Jorge Jesustan forvet transferi kararı

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı 2 galibiyetle zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Sarı-lacivertliler, Parma'da forma giyen Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde'nin transferinde son aşamaya gelirken diğer mevkiler için de girişimler son hızıyla sürüyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus forvet transferi için de son kararını verdi. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve Jesus'un forvet kararı...

Haberin Devamı

OOSTERWOLDE'DE SONA GELİNDİ

10 milyon eurodan kapıyı açan İtalyan kulübü, 8-8.5 milyon euro bandına kadar indi. Burada, 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde’nin Fenerbahçe’de oynama isteği ve Parma’ya bunu net bir dille ifade etmesi belirleyici oldu. Hollandalı futbolcu kariyerine İstanbul’da Fenerbahçe’de devam etmek istediğini kulübüne iletti. Kulübün hisselerinin yüzde 99’unu elinde bulunduran Parma Başkanı Krause de takımı Serie B’den Serie A’ya çıkarmak istediği için 8 milyon euro civarındaki bir teklife sıcak baktı.

Fenerbahçe de Oosterwolde’nin istekli tutumunu yok saymayarak 5.5 milyon euro ile başladığı pazarlıklarda 8 milyon euroya kadar çıktı. Bu sayede iki kulüp orta yolu bulabildi. Jayden Oosterwolde de yakından takip ettiği Fenerbahçe’de oynama isteğine bu sayede yaklaştı. Genç futbolcunun hem kariyerinde daha büyük bir adım atma hedefi hem de Jorge Jesus gibi ünlü bir teknik direktörle çalışma isteği ağır bastı. Zaten yaklaşık 15 gündür sosyal medyadan Fenerbahçe hesaplarını da takip eden genç futbolcu, isteğini gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Jorge Jesustan forvet transferi kararı

ENNER VALENCIA, FENERBAHÇE'DE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Fenerbahçe’nin en skorer ismi Enner Valencia, bitecek sözleşmesi hakkında konuştu. Ülkesi Ekvador’un basınına konuşan sarı-lacivertli oyuncu, “İnsanların gösterdiği sevgiden dolayı devam etmek isterim ama bu kulübün ne istediğine ve kişisel isteklere bağlı çünkü Fenerbahçe ile bir şeyler kazanmayı çok isterim. Tüm kulvarlarda savaşıyoruz” diye konuştu.

Fenerbahçede Jorge Jesustan forvet transferi kararı

BRUMA KİRALIK OLARAK GİDİYOR

Sezon başı yapılan Bruma transferi hayal kırıklığı oluşturdu. Büyük ümitlerle alınan futbolcu, ligin ilk yarısında listeye dahil edilmedi ve forma giyemedi. Zorunlu satın alma opsiyonu da bu transfer döneminde kullanıldı. Futbolcu, kiralık olarak bir takıma gidecek, bu sayede tekrar futbola dönecek. Bruma’nın Karagümrük’e kiralık gitmesi beklenirken, bu şekilde bonservisiyle satılabilecek.

Fenerbahçede Jorge Jesustan forvet transferi kararı

JOAO PEDRO'NUN SAKATLIĞI MORALLERİ BOZMUŞTU

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla Cagliari'den transfer ettiği Joao Pedro, Fenerbahçe'nin Rayo Vallecano ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Joao Pedro'nun yeşil sahalara ne zaman döneceği henüz netlik kazanmadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Joao Pedro'nun sakatlığı sonrası forvet transferi yapıp yapmayacağı büyük merak konusu olmuştu.

Fenerbahçede Jorge Jesustan forvet transferi kararı

JORGE JESUS'TAN FORVET TRANSFERİ KARARI

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürerken, Teknik Direktör Jorge Jesus golcü istemedi. Elinde Valencia, Batshuayi, King, Serdar Dursun ve Rossi gibi beş golcüsü bulunduğunu ifade eden Portekizli teknik adam, bu bölge için transfere ihtiyaç duymadığını ifade etti.

Deneyimli teknik adam, transfer dönemi öncesinde verdiği raporda, yönetimden savunmaya ve sol beke takviye istemişti. Samet Akaydın transferi ile savunmanın merkezine takviye yapıldı. Sarı-lacivertliler, sol bek konusunda da girişimlerine devam ediyor.

Fenerbahçede Jorge Jesustan forvet transferi kararı