Fenerbahçe Bright Osayi Samuel'e talip çıktı! Fenerbahçe ile temas kuruldu

Bright Osayi Samuel'e talip çıktı! Fenerbahçe ile temas kuruldu

14.10.2023 - 20:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Bright Osayi Samuel'e talip çıktığı iddia edildi. Nijeryalı oyuncu için devreye giren Ada temsilcisinin, Fenerbahçe'yle temasa geçtiği aktarıldı.

Bright Osayi Samuele talip çıktı Fenerbahçe ile temas kuruldu

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon oldukça etkili bir performans gösteren ve tüm maçları kazanan Fenerbahçe'de futbolcular, Avrupa'dan takımların radarına girdi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncularından Bright Osayi Samuel'e Premier Lig temsilcisinin talip olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Bright Osayi Samuel için Crystal Palace'ın devreye girdiği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; 25 yaşındaki oyuncu için Crystal Palace'ın sarı-lacivertlilerle temasa geçtiği öğrenildi. Ada ekibinin, Nijeryalı futbolcu için Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gönderdiği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Bright Osayi Sameul için gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

Bright Osayi Samuele talip çıktı Fenerbahçe ile temas kuruldu

4 GOLE KATKI SAĞLADI

Bright Osayi Samuel bu sezon Fenerbahçe formasını 12 müsabakada giydi. Nijeryalı oyuncu bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. Bright Osayi Samuel aynı zamanda takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Nijeryalı futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Bright Osayi Samuel'in güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Blackpool altyapısında yetişen Bright Osayi Samuel daha sonra QPR forması giydi. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında 508 bin euro bedelle Nijeryalı oyuncuyu renklerine bağladı. Bright Osayi Samuel, Nijerya Milli Takımı'nda 4 maça çıktı.