Beşiktaş Burak Yılmaz'ın yeni mesleğini açıkladı! Canlı yayında 'Kulis bilgisini paylaşıyorum' dedi ve duyurdu

Burak Yılmaz'ın yeni mesleğini açıkladı! Canlı yayında 'Kulis bilgisini paylaşıyorum' dedi ve duyurdu

31.03.2022 - 12:02 | Son Güncellenme:

Milli aranın ardından Süper Lig kaldığı yerden devam edecek. Beşiktaş'ta Valerien Ismael, Trabzonspor maçında takımın başına olacak. Takımın nasıl bir plan ile sahaya çıkacağını yorumlayan Serdar Sarıdağ, sezon sonu ayrılacak isimleri tek tek açıkladı. Sezon sonunda Süper Lig'e dönmesi beklenen Burak Yılmaz ile ilgili canlı yayında çok önemli bir kulis bilgisini paylaştı.

Burak Yılmazın yeni mesleğini açıkladı Canlı yayında Kulis bilgisini paylaşıyorum dedi ve duyurdu

Milli arada Beşiktaş'ın başına Valerien Ismael geçti. Süper Lig'de lider Trabzonspor ile karşılaşacak siyah-beyazlı takımın nasıl bir kadro ve sistemle çıkacağı merak ediliyor. Milliyet Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer'den Nergis Aşkın'a Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi. Sarıdağ, Burak Yılmaz ile ilgili gündem değiştirecek açıklamalarda bulunurken Valerien Ismael'in idmanları hakkında  "Antrenörlerin bile arka adalesi ağrıyormuş" dedi.

Haberin Devamı

ÖNDER KARAVELİ TEPKİLER NEDENİYLE ERKEN BIRAKTI
Valerien Ismael sezon sonu getirilecek bir hocaydı, Önder Karaveli camia içi ve dışından gelen tepkiler nedeniyle erken bırakmak zorunda kaldı.

"ISMAEL'DEN ÇILGINLIKLAR GÖREBİLİRİZ"
"Ismael kalan 8 maç artık Beşiktaş'ın 8 hazırlık maçı olacak. Bazı şeyleri deneyecek. Belki üçlü savunmanın ortasındaki isim mesela Mehmet Topal olursa şaşırmam. Necip'i sol adam olarak görebiliriz. Belki Batshuayi sol açık oynayacak. Böyle çılgınlıklar görebiliriz. "

"TRANSFER HAZIR"
"Yeni hoca geldiği için transferde bekleniyor. Valerien Ismael yarın 'şuraya şuraya adam istiyorum' desin, birkaç gün içerisinde o transferler yapılır. Bütün çalışmalar yapıldı, hazır."

"ÖYLE BİR SERT İDMAN Kİ ANTRENÖRLERİN ARKA ADELESİ AĞRIMIŞ"
"Valerien Ismael'in idmanları ağır. 35 dakikalık hızlı, sıkıştırılmış bir idman yapmış. Öyle bir idman ki futbolcuları geçtim antrenörlerin bile arka adalesi ağrıyormuş. İdmanı bitiren masöre, fizyoterapiste koşuyormuş"

Haberin Devamı

Burak Yılmazın yeni mesleğini açıkladı Canlı yayında Kulis bilgisini paylaşıyorum dedi ve duyurdu

MİZAH YÖNÜNDE FRANSIZLARIN YILMAZ VURAL'I
"Ismael'in iş konusunda baya bir ciddiyeti var. İmza töreninde mizahi yönünü gördük. Mizah konusunda hoca, Fransızların Yılmaz Vural'ı denecek kadar sıcak ama idman, çalışma konusunda sert. Önde basan bir takım yapmak istiyor Valerien Ismael. Oyunu iki yönlü oynayan, atletik, çabuk, fiziksel olarak kuvvetli futbolculara yönelmek istiyor."

"Bana göre Trabzonspor favori, Beşiktaş ile oynuyorsun, biletler tükendi günler öncesinden. Şampiyonluğa koşuyorsun. Bu Valerien Ismael için önemli bir sınav deneme maçı olacak."

Burak Yılmazın yeni mesleğini açıkladı Canlı yayında Kulis bilgisini paylaşıyorum dedi ve duyurdu

MEHMET TOPAL SEÇENEĞİ
"Solda Alex'i santrforda Batshuayi kullanacak sağda Ghezzal'ı kullanır. Arka üçlü sağda Welinton, solda Montero mu Vida mı yoksa Vida merkezde mi olacak? Eğer Vida sol olursa merkezde Necip, Mehmet Topal seçeneği ortaya çıkıyor. Bir de Serdar Saaatçi var. Eğer oynayacak üçlü Trabzonspor sınavını geçerse kalan haftada da devam ederler. Orta sahanın solu Rıdvan, sağı Rosier olacak."

VİDA, LARİN VE GÖKHAN TÖRE'NİN SON DURUMU
Gökhan Töre ile ilgili olarak Sarıdağ; "Ben hocanın tahtaya bir isim yazdığını duymadım. Bu yeni tempoda bu şartlar altında Gökhan Töre Oğuzhan, Mehmet Topal ve Vida dahil işi çok zor. Beşiktaş yönetiminin parasal yönde Vida ile anlaşacağını düşünmüyorum. Vida, Larin Beşiktaş'tan ayrılırsa şaşırmam. Larin Dünya Kupası'na gitti. Orada piyasasını yapar. Beşiktaş yönetimi planını Larin'siz yapmalı"

Haberin Devamı

"Talisca'yı yıllık 4 milyon euroluk bir fiyatla getirirsen içerde büyük sıkntı yaşanır futbolcular arasında. Alex takımın futbolcusu fakat teklif gelirse gidebilir. Josef de Souza da gidebilir eğer böyle bir şey isterse."

Burak Yılmazın yeni mesleğini açıkladı Canlı yayında Kulis bilgisini paylaşıyorum dedi ve duyurdu

"BERKE ÖZER ALINABİLİR"
"Cenk Tosun kulüp tarihinin en çok para kazandıran futbolcusu. Hoca istedikten sonra olur. Beşiktaş'a Türk pasaportlu forvet lazım. Sağlık durumunda sıkıntı yoksa listede olur. Eğer Burak Yılmaz listede varsa nasıl olacak. Berke Özer'i alırlarsa şaşırmam. Alınıp kiralanabilir. Yeni sistemde Türk önemli olduğu için kullanılabilir. Sahada 4 Türk olmak zorunda. Stoperlerden biri Türk olsun istiyor. Koray Günter, Kaan Ayhan, Konya'daki Abdulkerim Bardakçı.. Bu üç isim listede var"

Haberin Devamı

"OZAN TUFAN'IN İLK 11'DE YER BULAĞINI ZANNETMİYORUM"
"Geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'ın Ozan Tufan'a ilgisi olmuştu. Ama bu Ozan Tufan'ın Beşiktaş'ta ilk 11'de yer bulacağını zannetmiyorum. Hocalarla çok sorun yaşıyor."

"BURAK YILMAZ'IN İLK GELMEK İSTEDİĞİ KULÜP BEŞİKTAŞ"
"Burak Yılmaz'ı sadece Beşiktaş olarak düşünmeyin başka takımlar da olabilir."

"Burak Yılmaz seneye Türkiye gelebilir. Geldiği gibi Milli Takım'a geri dönebilir. Rıza Çalımbay geçen konuştu. O düşünüyor ki Milli Takım forvette sıkıntı yaşayacak. Havuz dar, sakatlık olduğunda problem olacak. Burak Yılmaz sağlıklı olduğu sürece santrfor oynayabilir. Burak Yılmaz'ın ilk gelmek istediği kulüp Beşiktaş. Süper Lig'e geri dönüp 200 golü geçmek isteyecektir."

"FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA TEKNİK DİREKTÖR OLACAK"
"Burak Yılmaz Beşiktaş'ta 1 sene daha oynamak istiyor belki daha fazla. Futbolu bıraktıktan sonraki hedefi teknik direktörlük. Şimdiden çalışmalara başladı bile. Doğru olan bu. Bırakmadan önce bu hazırlıklar yapılmalı."

Haberin Devamı

SÜPER LİG EKİPLERİ BURAK YILMAZ'I İSTER
"Eğer Ismael ve teknik ekip Burak Yılmaz'ı istemezse, Fenerbahçe, Galatasaray, Adana Demirspor ve hatta Başakşehir'in gündemine gelir."

Burak Yılmazın yeni mesleğini açıkladı Canlı yayında Kulis bilgisini paylaşıyorum dedi ve duyurdu