BursaSpor Bursaspor'un yeni transferi kontrolden geçti

Bursaspor'un yeni transferi kontrolden geçti

22.06.2013 - 14:19 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un dün 3 yıllık sözleşme imzaladığı Gaziantepspor'un ön liberosu Yasin Pehlivan, bugün Acıbadem Hastanesi'nde genel sağlık kontrolünden geçti ve "sağlam" raporu aldı.

Bursasporun yeni transferi kontrolden geçti

Bursaspor Kulübü'nün sağlık sponsoru olan Acıbadem Bursa Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçen ve en son efor testine katılan Yasin Pehlivan, tüm testlerden olumlu sonuç alındı. Gaziantepspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen Yasin Pehlivan, sezon ortasında kalçasından ameliyat olmuştu.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yasin Pehlivan, Bursaspor gibi güçlü bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Yasin, şöyle konuştu:

"Bursaspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok sevinçliyim, mutluyum. Benim transferimin gerçekleştiren başkanımız Erkan Körüstan, 2'nci başkanımız Rıdvan Şen, teknik direktörümüz Hikmet Karaman ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bursaspor'da başarılı olmak için mücadele vereceğim."

Bir gazetecinin "Ameliyat sonrası neler yaptınız" sorusuna ise Yasin Pehlivan, "3 ay önce kalçamdan ameliyat oldum. 1 ay hiçbir şey yapamadım. Şu an bir sıkıntı yok. Son iki ay içerisinde koşulara başladım. Topla antrenmanlar yaptım. Sıkıntım yok" yanıtını verdi.

Avusturya kökenli olan ve Avusturya A Milli Takımı'nda da görev yapan Yasin Pehlivan, ön libero olarak görev yapıyor. Rapid forması giyen Yasin, 2010-2011 sezonunda Avusturya Ligi'nde 20, 6 Avrupa Ligi, Avusturya Milli Takımı ile 3 maç oynadı. Yasin, Türkiye'ye karşı da Avusturya Milli Takımı formasını giydi.
2011-2012 sezonunda 1 milyon TL karşılığında Gaziantepspor'a transfer olan Yasin Pehlivan, güney ekibinde 20 maçta 1 gol atıp, 2 asist yapmıştı. Yasin, 1 Türkiye Kupası, 3 kez de Avusturya Milli Takımı formasını giydi. 2012-2013 sezonunda ise genç oyuncu, 2 kupa, 1 özel maç, 14'ü lig olmak üzere toplam 18 maçta görev yaptı.

Yazarlar