Beşiktaş Büyük sürpriz! Kenan Karaman, Schalke 04'le anlaşma sağladı

Büyük sürpriz! Kenan Karaman, Schalke 04'le anlaşma sağladı

01.09.2022 - 11:08 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşandı. Siyah-beyazlı ekibin 28 yaşındaki forveti Kenan Karaman, Bundesliga ekibi Schelke 04'le anlaşma sağladı. Kartal transferi resmen duyurdu.

Büyük sürpriz Kenan Karaman, Schalke 04le anlaşma sağladı

Beşiktaş'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı futbolcu Kenan Karaman, Almanya'ya gitti. Kartal transferi resmen duyurdu.

Haberin Devamı

SCHALKE 04'LE 3 YILLIK SÖZLEŞME

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaşlı futbolcu Kenan Karaman, Bundesliga ekibi Schalke 04 ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

28 yaşındaki milli futbolcu sağlık kontrollerinin ardından Alman ekibine resmi imzayı attı.

Büyük sürpriz Kenan Karaman, Schalke 04le anlaşma sağladı

BEŞİKTAŞ RESMEN AÇIKLADI

Beşiktaş Kenan Karaman ayrılığını resmen duyurdu. İşte siyah-beyazlı kulüten yapılan açıklama: "2021-22 sezonunda kadromuza dahil olan profesyonel futbolcu Kenan Karaman ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kenan Karaman’a Kulübümüze hizmetleri nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz."

ALMANYA'DAN GELMİŞTİ

Karaman, Beşiktaş'a gelmeden önce yine Almanya'da Fortuna Düsseldorf'ta forma giymişti.

Haberin Devamı

SON MAÇTA OYUNA GİRERKEN ISLIKLANDI

Siyah-beyazlı ekibin Vodafone Park'ta Sivasspor'u ağırladığı maçta Beşiktaş taraftarı Muleka'nın yerine oyuna giren Kenan Karaman'ı ıslıklamış, bu durum milli futbolcuyu oldukça üzmüştü.

KENAN KARAMAN'IN GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Geçen sezon başında Almanya'nın Düsseldorf takımından Beşiktaş'a bedelsiz olarak gelen Kenan Karaman, performansı ile eleştiri oklarının hedefi halinde. Karaman, geçen sezon Beşiktaş forması Süper Lig'de 25 maça çıktı. Tecrübeli forvet, aldığı sürelerde 2 kez gol sevinci yaşarken, 2 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim olarak, skora katkıda bulundu.