Trabzonspor Caleb Ekuban reddettiği Türk kulübünü açıkladı!

Caleb Ekuban reddettiği Türk kulübünü açıkladı!

02.04.2022 - 09:42 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un sezon başında 1,8 milyon euroya Genoa'ya sattığı Caleb Ekuban'dan transferle ilgili çok kritik bir açıklama geldi. Yıldız isim teklif aldığı Türk kulübünü duyurdu.

Caleb Ekuban reddettiği Türk kulübünü açıkladı

Trabzonspor'un Genoa'ya sattığı Caleb Ekuban'da transferi için önemli bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Ganalı futbolcu röportajında, devre arasında Genoa ve İttifak Holding Konyaspor anlaşmasına rağmen, neden Türkiye'ye dönmediğini anlattı.

Türkiye ile ilgili soruyu cevaplayan Ekuban, "Menajerim bana Aralık ayının sonunda ne yapmak istediğimi sordu, birkaç teklif vardı. Türkiye'de çok güzel 3 yıl geçirdim ve onlara hiçbir zaman teşekkür etmeyi bırakmayacağım. Ocak ayındaki dönemde takım değiştirmeyi sevmiyorum. Bu, bana kaçmak gibi geliyor. Gitmek en kolay yol olabilir ama bu düşünce benim hoşuma gitmiyor. Bu yüzden Genoa'da kaldım ve kendimi affettirmek istedim. Kümede kalabileceğimizi düşündüm. Ocak ayında her şey tehlikeye girmiş gözüküyordu, şimdi ise her şey mümkün. Biz, ligde kalacağımıza inanıyoruz" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞİ
Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın sezon sonunda Cyle Larin ile yollarını ayıracağı ve yeni sezon için Caleb Ekuban'la söz kestiği öne sürülmüştü.

PİYASA DEĞERİ 3,5 MİLYON EURO
2020-21 sezonunda Trabzonspor'da harikalar yaratan Caleb Ekuban, bu sezon Genoa formasıyla tutuk bir performans sergiliyor. 27 yaşındaki Ganalı, İtalyan ekibiyle tüm kulvarlarda çıktığı 25 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Ekuban'ın güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.  (Sporx)

Marek Hamsik'in Trabzonspor Taraftarı İle Buluşması

Yazarlar