Fenerbahçe Canlı yayında açıkladı! Fenerbahçeli yıldıza teklif, ayrılma ihtimali

Canlı yayında açıkladı! Fenerbahçeli yıldıza teklif, ayrılma ihtimali

30.08.2023 - 15:12 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi rövanşında Twente ile karşılaşacak. Milliyet gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında sarı-lacivertli gündemi değerlendirdi ve Fenerbahçe'den ayrılacak ismi açıkladı.

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, Konferans Ligi rövanşında Twente ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli gündemi Milliyet gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer YouTube canlı yayında Nergis Aşkın'a değerlendirdi. Fenerbahçe'den ayrılacak ismi açıklayan Ok, transferdeki kulis bilgisini canlı yayında paylaştı. İşte yayından satır başları;

Haberin Devamı

ZEMİNİ KÖTÜ YERDE MAÇ OYNATMAYACAKSIN
Fenerbahçeli yetkililerin zemin ile ilgili çekincesi var. Her şeyi hallettik, tesislerimiz çok iyi. Sahayı nasıl halledemedik. Çok basit ya. Zemini kötü yerde maç oynatmayacaksın. Bak bir oyuncu sakatlansa ne olacak? Bu insanlar maça çıkarak para kazanıyor. Sporcu sağlığı önemli.

DZEKO'YU DİNLENDİRECEK
Kalede İrfan Can olacak. Batshuayi ve Tadic'i göreceğiz. Dzeko yedek başlayacak. Becao'yu görmemiz açısından önemli. Mert Müldür'ün performansı bekleniyor. Listede Livakovic yok. Umut Nayir'in oynamasını bekliyorum. Skor avantajı var Fenerbahçe'nin.

BATSHUAYI İKİNCİ GOLCÜ OLMAK İSTEMİYOR
Morelos iyi bir golcü. Batshuayi ikinci golcü olmak istemiyor oynamak istiyor. Batshuayi'nin marka değeri var, piyasası her zaman var. Maaşı yüksekti. Maddi analamda iyi bir anlaşma olacak. Forest ile görüşmeler sürüyor. Son aşamaya geldi. Şu an kadroda Twennte karşısında son kez izleyebiliriz. Batshuayi gitti, biz onun yerine kimi bulacağız telaşına girmeden yönetim çözümü buldu.

Haberin Devamı

7 MİLYON EUROYA AYRILACAK
Batshuayi'nin transferi 7 milyon euro civarında bitecek. Umut Nayir daha fazla süre bulabilir. Dzeko ve Umut'un fiziksel özellikleri aynı. Onun yedeği olacak. Morelos daha tamamlayıcı bir oyuncu. Batshuayi'nin gidişi sonrası Umut'a daha çok süre gelecek.

PERES'E TEKLİF VAR
Crespo Genao'ya gidebilir. Peres de ayrılma ihtimali olan isimler arasında. Teklifler var. Emre Mor'un gideceğine dair bir şey öğrenmedim. Yerli oyuncu ve katkı sağlayabilir. Sakattı yakın sürede dönecek. Geçen sene Rennes maçında turun geçilmesinde önemli rol oyandı.

'KRUNIC İÇİN TÜM ŞARTLARIMIZI ZORLAYACAĞIZ'
Bir çok aday var 6 numara için. Çoğu aday doğru. Dün bir kere daha sordum. 6 numara transferi ne olacak dedim. Aldığım bilgi "Krunic için tüm şartlarımızı zorlayacağız" diyor yetkililer. Olması zor mu? Zor. Ama Fenerbahçe şunu gördü. Rakip hoca 'vermiyoruz' dese de pes etmiyor. Takımın eksik parçası konumunda. İsmail Kartal çok istiyor.

Listede Ndombele var, başkaları da var. Ama bonservisini alman mümkün olmayan isimler var.

Haberin Devamı

ALTAY, MANCHESTER'DA RAHAT EDECEK
Manchester Altay için daha rahat olabilir. Piyasası çok büyük bir kulüp. Daha rahat diğerlerine göre. Mesela Chelsea'de baskı daha fazla. Matic ondan bahsediyordu. Altay sağlam bir kafa ile çok daha iyi yerlere gelir.

OOSTERWOLDE ÖN PLANDA
Ferdi'nin yerini Oosterwolde doldurmaya çalışacak. Mer Müldür olur mu diye düşünüldü ama Oosterwolde ön planda. Ferdi sakatlandı, geçmiş olsun diyelim.