Galatasaray Canlı yayında Galatasaray'ın yeni transferini açıkladı: "Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir"

Canlı yayında Galatasaray'ın yeni transferini açıkladı: "Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir"

05.07.2022 - 16:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların yeni transferini canlı yayında açıkladı.

Galatasaray'da yoğun transfer gündemi devam ediyor. Sarı Kırmızılıların özellikle orta saha transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Berkan, Taylan ve Cicaldau üçlüsünden istedği verimi alamayan Galatasaray bu bölgeye 3 transferin yapılması bekleniyor. Ayrıca forvet ve savunma hattına da transfer yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Marcao'nun takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Sevilla ve Zenit kulüpleri Brezilyalı savunmacı için girişimlerde bulunsa da henüz resmi bir adım atılmadı. Ayrıca Galatasaray'da sürpriz ayrılıkların da yaşanması bekleniyor.

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı Kırmızılıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Dindar, Sarı Kırmızılıların anlaşma sağladığı ve anlaşmaya yakın olduğu isimler canlı yayında açıkladı. Marcao konusunda yaşanan son gelişmeleri de aktardı.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde;

"ÇOK KALİTELİ BİR TAKIM KURULACAK"

"Galatasaray taraftarı doğal olarak büyük bir beklenti içinde. Yeni  ve iddialı bir yönetim geldi. Bu kadar iddialı isimlerin olduğu yerde insanlar beklentiye girer. Son sezont ravmatik bir sezondu. Bu sene yeni bir sayfa açıldı. Karamsar değilim. Rakiplerinizin hamleleri de önemli ama taraftarların tepkilerini abartılı buluyorum. Bir plana göre hareket edersiniz sonuçta en doğru ismi almaya çalışıyorlar. Galatasaray'ın yapacağı transferler var. Geçen hafta içinde bir kahvaltı düzenlendi. Burada adı geçen oyunculardan biri Erik Botheim'dı. Erden Timur da bunu doğruladı. İki farklı hukuk firmasından oyuncu ile görüş alındı. Net ve somut bir hedeften bahsedildi. Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski bir oyuncusunu alsa taraftarlar şu an kulübü basmıştı. Biraz sabırlı olmalı taraftarlar. Transferde birçok denklem var oyuncu tarafı, menajerler ve aileleri... Dursun Özbek çok kaliteli bir takım kuracak."

Haberin Devamı

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferini açıkladı: Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir

"PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR"

"Cenk Ergün, İtalya'da değil diye biliyorum ama anormal bir trafik var. Cek Ergün, bugün-yarın yurtdışı yapar. Florya'da çok yoğun bir trafik var. Kulüpler ve oyuncu temsilcileriyle ilgili muazzam bir trafik var. Önemli olan nicelikten ziyade nitelik. Sadece oyuncu alıp etkileşim almak gibi bir tavır olmaz. Pazarlıklar devam ediyor."

"GUEYE GÜNDEMDE YOK! JOAO PEDRO İLE ANLAŞMA TAMAM"

"Idrissa Gueye, Galatasaray'la adı geçen oyuncular arasında yer alıyor ama öncelik değil. Gueye transferi bence düşük ihtimal. Joao Pedro büyük ihtimalle Galatasaray'da. Galatasaray, Pedro ile anlaşma sağladı. Monza ve Valencia da oyuncunun peşinde ama Galatasaray'ın sunduğu imkanları sunan başka bir takım yok. Gerekli anlaşmalar sağlandı. Cenk Ergün'ün İtalya seferinde transferini bitireceği oyuncu olacak. Bu transferin 5 milyon Euro civarında bir rakamla biteceğini düşünüyorum. Pedro'nun Galatasaray'a değer katacağı bir gerçek. Hücum hattını her bölgesinde oynaması daha değerli bir hale getiriyor. Çok kaliteli bir oyuncu. Bu ligde daha fazla etki yaratabilecek bir oyuncu. Joaoı Pedro'nun Galatasaray forması giyeceğini düşünüyorum. Oyuncu tarafıyla anlaşma sağlandı. 3 yıllık bir anlaşma ve oyuncuya yıllık 2 veya 2.5 milyon euroluk bir ücret ödenece. Pedro bu hafta Galatasaray'da olabilir. İyi bir transfer."

Haberin Devamı

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferini açıkladı: Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir

"ÖN LİBERODA ANA HEDEF CARVALHO! NDOMBELE VE OLİVEİRA DA GÜNDEMDE"

"Ön liberoda ana hedef William Carvalho. Oyuncu Real Betis'in kamp kadrosuna dahil edilmedi. Fenerbahçe de ilgileniyor ama Galatasaray'a yakın olduğunu söyleyebilirim. Listenin başında yer alıyor. Listede ayrıca Sergio Oliveira var. Oliveira'nın da ciddi bir şekilde listede olduğunu söyleyebilirim. Tanguy Ndombele de listede yer alıyor. 6 numara için ana hedef William Carvalho bunu açıkça söyleyebiliriz. İbre bazen Galatasaray'a kayıyor bazen başka takımlara. Real Betis'in 1 sene kontratı kalan oyuncuyla devam etmemesi öngörülüyor. Jesus'un eski hocası olması Fenerbahçe'nin de avantajlı olduğunu gösteriyor. Carvalho konusunda Galatasaray'da iyimser bir hava var. William Carvalho ismini net bir şekilde söyleyebiliriz. Pedro'da olduğu gibi bu hafta Carvalho konusunda da fotoğrafın netleşmesini bekliyorum. Ndombele de alternatifler arasında. Sergio Oliveira da 8 numara için düşünülen isimlerden biri. Fenerbahçe de Oliveira'nın peşinde. İsim çok ama insanlar imza bekliyor. Bu futbolcular insanı uğraştırır. Galatasaray ilk 11'de oynayacak en az 5-6 transfer yapacak."

Haberin Devamı

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferini açıkladı: Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir

"GALATASARAY'A YAKIŞAN OYUNCULAR GELECEK"

Haberin Devamı

"Günün sonunda Galatasaray muazzam bir kadro kuracak. Buna inanmasam en başında ben eleştiririm. Galatasaray, Avrupa'da yok diğer takımlar haftada iki maç oynayacak ve Galatasaray'ın limiti çok fazla. Ayrıca para harcamaya yakın bir Galatasaray yönetimi var. İşi aceleye getirmeye gerek yok. Galatasaray'a yakışan A sınıfı oyuncular olacak. Son gülen iyi güler. Bunu diyorsam da bir bildiğim vardır."

"YETKİ KARMAŞASI GECİKMEYE NEDEN OLDU"

"Erden Timur iyi niyetle çalışıyor. Bu gecikme biraz yetki karmaşasından kaynaklanıyor. Erden Timur ve Cenk Ergün oyuncularla ve temsilcileriyle görüşüyor. Kampa en fazla 1 hafta sonra transferler gider. Galatasaray'da 2017'de yapılan transferlerin birçoğu kampa katılmamıştı."

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferini açıkladı: Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir

FORVET İÇİN İSİM VERDİ

"Galatasaray çok iyi bir forvet oyuncusu alacak. Shomurodov ismi gündemde. Muhammed'in satılması olasılıklar arasında yer alıyor. Gomis bir hamle oyuncusu ve Diagne gider Umut Bozok, Galatasaray'dan haber bekliyor. Oyuncu Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray'ın çözmesi gereken problemler var ve bu problemler çözülecek. Aynı anda çözülmesi gereken çok problem var."

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferini açıkladı: Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir

"MERT MÜLDÜR'E İLGİ DEVAM EDECEK"

"Kaan Ayhan'ın menajeri stattan bir paylaşımda bulundu. Galatasaray'ın gündeminde yer alan isimlerden biri Kaan Ayhan... Dursun Özbek statta birçok görüşme yapıyor ama hangi oyuncu için geldiğini bilmiyorum. Kaan Ayhan dışında Güven Yalçın ve Can Bozdoğan'ın da menajeri.Mert Müldür ilk aşamada olmadı. Galatasaray'ın oyuncuya ilgisi devam edecek. Galatasaray'dan istenen bonservis bedeli 7 milyon Euro. Vedat Muriqi ile ilgili Galatasaray'ın bir girişimi yok."

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferini açıkladı: Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir

"MARCAO KONUSUNDA BLÖF YAPILIYOR! HAYAL RAKAMLAR"

"Galatasaray'ın özellikle bayram öncesinde transferi açıklama gibi bir düşüncesi yok. Gün veremiyoruz. Sadece şunu söyleyeyim bir yurt dışı seferi daha olacak. Bazı şeyler daha da netlik kazanacak. Marcao konusunda herkes blöf yapıyor. Galatasaray da isteyen kulüpleri davet etti. 8-10 milyon eurolar hayal. Marcao takıma katıldı ve takımda kalması bir transfer etkisi yaratır. Luyindama'nın satın alma opsiyonu kullanılmayacak. Bafetimbi Gomis net bir şekilde takımda kalacak. Diagne ise Türkiye'den bir takıma verilmeyecek. Muhammed'in çıkışı kolay gözüküyor ama Muhammed geçen sezonu iyi değerlendiremedi. Muhammed bence gider ve direkt formayı teslim edeceğiniz forvet gelir. Alexandru Cicaldau kampa götürülecek ama ana planda olacağını düşünmüyorum."

 

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferini açıkladı: Anlaşma sağlandı, bu hafta açıklanabilir