Beşiktaş Cenk Tosun'dan itiraf: Rakip takımlardan transfer teklifleri geldi

Cenk Tosun'dan itiraf: Rakip takımlardan transfer teklifleri geldi

16.09.2023 - 01:22 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın tecrübeli santrforu Cenk Tosun çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu, rakip takımlardan teklif aldığını dile getirdi.

Cenk Tosundan itiraf: Rakip takımlardan transfer teklifleri geldi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın gol silahları arasında yer alan Cenk Tosun suskunluğunu bozdu. Siyah-beyazlıların tecrübeli oyuncusu çarpıcı bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Kariyeri boyunca aldığı transfer tekliflerine dair soruya Cenk Tosun, "Rakip takımlardan transfer teklifleri geldi ama ben daha azına da olsa her zaman Beşiktaş'ı seçtim. Çünkü hiçbir zaman Beşiktaş aklından çıkmadı. Az olsun ama Beşiktaş olsun" cevabını verdi.

Everton'da forma giydiği dönemde stat zeminlerinin kendisini çok şaşırttığını dile getiren tecrübeli oyuncu, "Stat zeminine kafanı koy yat uyu, o kadar iyi bir zemin. Ben basmaya kıyamıyordum" diye konuştu.

32 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş formasını 3 resmi maçta giydi. Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cenk Tosun'un güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro.

Eintracht Frankfurt altyapısında yetişen Cenk Tosun daha sonra Gaziantepspor'da oynadı. Beşiktaş'ın bedelsiz olarak renklerine bağladığı Cenk Tosun, 2017-2018 sezonunda siyah-beyazlılara 22 milyon 500 bin euro bonservis geliri kazandırarak Everton'ın yolunu tuttu. Everton'da sakatlık problemleri yaşayan Cenk Tosun daha sonra Crystal Palace ile Beşiktaş'a kiralandı. Siyah-beyazlılar, 2022-2023 sezonu başında boşa çıkan milli oyuncuyla yeniden anlaşma sağlamıştı.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nda 49 maça çıkan Cenk Tosun, 18 gol atma sevinci yaşadı. 32 yaşındaki santrfor kariyerinde şu başarılara imza attı:

3 - Süper Lig şampiyonluğu
1 - Türkiye Kupası şampiyonluğu