Futbol Cezaevindeki Dani Alves'ten eski eşine mektup!

Cezaevindeki Dani Alves'ten eski eşine mektup!

24.02.2024 - 15:47 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde intihar etmeyi düşündüğü iddia edilen Daniel Alves'ten sürpriz bir hamle geldi. 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Barcelona'nın eski yıldızı, cezaevinden bir mektup gönderdi.

Cezaevindeki Dani Alvesten eski eşine mektup

Barcelona ve Brezilya Millî Takımı'nın eski sağ beki Dani Alves, geçtiğimiz günlerde İspanyol mahkemesi tarafından tecavüz suçlamasından dolayı 4.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca mağdur kadına 150 bin euro kefalet ücreti ödeyen Alves, kararı avukatı aracılığı ile temyize götürecek.

Haberin Devamı

İŞTE O KARAR!

İspanyol mahkemesinin karar metninde kullanılan ifadeler şu şekilde: "Sanığın (Dani Alves) müştekiyi anieden yakalayarak yere attığı, hareket etmesini engellediği ve müştekinin hayır demesine, ayrılmak istemesine rağmen cinsel ilişkiye girdiği kanıtlanmıştır.

Bunu, şiddet kullanımı ve rıza olmamasına rağmen yaptığı tespit edilmiştir. Mağdur, cinsel ilişkiye tüm gücüyle karşı çıkmış ancak engel olamamıştır. Mağdurun iradesini kırmak için şiddetin varlığını açıkça ortaya koyan yaralar mevcuttur. Sanık da cinsel ilişkiyi inkar etmemiştir. Mağdurun rıza gösterdiğine dair hiçbir kanıt bulunamamıştır."

ESKİ EŞİNE MEKTUP GÖNDERDİ

Bu arada Dani Alves'in, 4.5 yıllık hapis kararı çıkmadan önce eski eşi Joana Sanz'a mektup gönderdiği ortaya çıktı. Sanz bu mektubu Instagram'dan paylaştıktan kısa süre sonra kaldırdı. Vogue'de yer alan habere göre mektupta Alves, şu ifadeleri kullanıldı: "Hayalini kurduğum ve kurmaya devam ettiğim şey... Seninle tüm yollara çıkmak istiyorum. Yanlış kadını seçmedim. Evet, o sendin. İçinde senin olmadığın tek bir gün, tek bir an, tek bir planım yok. Uyandığını görebileceğim günün gelmesi için her gün dua ediyorum. Nerede olursa olsun hep ama sen hep yanımda ol. Garip duygular hissediyorum. Seni seviyorum."

Yazarlar