İngiltere Premier Lig Cristiano Ronaldo'dan çok konuşulacak tepki! Ten Hag'dan maç sonu cevap: Yarın ilgileneceğim

Cristiano Ronaldo'dan çok konuşulacak tepki! Ten Hag'dan maç sonu cevap: Yarın ilgileneceğim

20.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, Tottenham'ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Ronaldo çok konuşulacak bir tepkiye imza atarken Manchetser United menajeri Erik Ten Hag, Ronaldo'nun tepkisine maç sonu röportajında yanıt verdi.

Cristiano Ronaldodan çok konuşulacak tepki Ten Hagdan maç sonu cevap: Yarın ilgileneceğim

Manchester United'ta Ronaldo-Ten Hag gerilimi bitmek bilmiyor. Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig'de Tottenham'ı Old Trafford'da ağırladı. Bu sezon inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Manchester United rakibini Fred ve Bruno Fernandes'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Manchester United'ın Tottenham'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmaya Cristiano Ronaldo'nun tepkisi damga vurdu. Manchester United Menajeri Erik Ten Hag, Ronaldo'nun çok konuşulacak tepkisine maç sonu röportajında flaş bir yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

RONALDO-TEN HAG GERİLİMİ

Manchester United'ın 2022-2023 sezonuna Cristiano Ronaldo-Erik Ten Hag gerilimi damga vurdu. Hollandalı menajerin göreve gelmesinin ardından ikili arasında inanılmaz gergin anlar yaşandı. Cristiano Ronaldo'nun kişisel sebepler nedeniyle sezon öncesi antrenm programına dahil olmamasıyla başlayan süreç Ten Hag'ın Ronaldo'yu yedek kulübesine hapsetmesiyle zirve yaptı.

Cristiano Ronaldodan çok konuşulacak tepki Ten Hagdan maç sonu cevap: Yarın ilgileneceğim

NEWCASTLE MAÇINDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Ronaldo, Manchester United'ın Newcastle United ile 0-0 berabere kaldığı maçta yerini Marcus Rashford'a bıraktığında hayal kırıklığını gizleyememişti. Yıldız forvet, Old Trafford'da sahadan çıkarken başını sallarken görüldü.

Ronaldo, kulübü için ağustos ayından bu yana ilk kez Premier Lig'de ilk 11'de başlamıştı ve bu yüzden, iyi bir performans sergilemeyi umuyordu.

Haberin Devamı

SAHA: RONALDO'YA SAYGISIZLIK YAPILIYOR

Bu sezon Premier Lig'de 8 maçta sadece 1 gol atan Ronaldo'nun takımda mutsuz olduğu ve ara transferde başka takıma gideceği yönünde de iddialar gündeme geldi. Bir dönemler Manchester United forması da giyen eski futbolcu Louis Saha, Erik Ten Hag ve Ronaldo hakkında çok çarpıcı sözler söyledi.

Cristiano Ronaldodan çok konuşulacak tepki Ten Hagdan maç sonu cevap: Yarın ilgileneceğim

44 yaşındaki Saha, Erik Ten Hag'ın Ronaldo'ya karşı saygısızlık yaptığını dile getirdi. Saha, Ronaldo gibi bir yıldızın maç sonuna kadar sahada durması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Cristiano Ronaldo'ya saygısızlık edildiğini düşünüyorum. Erik Ten Hag'ın yönetimiyle tam olarak aynı fikirde değilim. Ronaldo'nun Newcastle maçından sonra neden üzgün olduğunu anlayabiliyorum çünkü son zamanlarda gol atacağına çok güveniyor, o kadar şanslı ve verimli bir sezon geçirmiyor evet ama onun da bir insan olduğunu unutmayalım."

İNGİLTERE'DEN AYRILIK İDDİALARI

İngiliz basını Cristiano Ronaldo'nun Ocak ayında ayrılığa sıcak baktığını ve menajerine kulüp bulması için yetki verdiğini iddia etti. Manchester United Menajeri Erikt Ten Hag'ın kulüp yöneticileriyle bu konuyu görüştüğünü ve ayrılığa onay verdiği aktarıldı.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek. Portekizli dünya starının öncelikli hedefinin kontratının sonuna kadar Manchester United forması giymek olduğu fakat Ocak ayında gelecek tekliflere göre görüşünün değişebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldodan çok konuşulacak tepki Ten Hagdan maç sonu cevap: Yarın ilgileneceğim

RONALDO'DAN ŞOKE EDEN TEPKİ! BİTİŞ DÜDÜĞÜNÜ BEKLEMEDEN GİTTİ

Kırmızı Şeytanlar'ın Portekizli süperstarı, Tottenham maçı bitmeden soyunma odasına gitti. Manchester United, İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Old Trafford'da Tottenham Hotspur'u 2-0 mağlup etti.

Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren goller 47 ve 69. dakikada Fred ve Bruno Fernandes'ten geldi.

Ancak Cristiano Ronaldo'nun tepkisi, maçın da önüne geçti.  Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Portekizli süperstar, maçın 90. dakikası oynanırken yedek kulübesinden çıktı.

Portekizli yıldız, oyuna alınmadığı için öfkelendi ve sahayı karşılaşma sona ermeden terk etti.

Cristiano Ronaldodan çok konuşulacak tepki Ten Hagdan maç sonu cevap: Yarın ilgileneceğim

ERIK TEN HAG: YARIN İLGİLENECEĞİM

Portekizli süperstar 40. dakikada menajer ten Hag tarafından ısınmaya gönderilse de kendisine süre bulamadı ve 90. dakikada karşılaşma sona ermeden soyunma odasına gitti. Maç sonu ten Hag'a konuyu soran basın mensuplarına Hollandalı teknik adam "Şimdi değil, bununla yarın ilgileneceğim! Şimdi galibiyeti kutlama zamanı" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo bu sezon Premier Lig'de 8 maça çıktı, 340 dakika süre alarak 1 gol kaydetti.

Cristiano Ronaldodan çok konuşulacak tepki Ten Hagdan maç sonu cevap: Yarın ilgileneceğim