İspanya La Liga Cristiano Ronaldo'dan ters köşe! Yılın transfer iddiası, görüşmeler başladı

Cristiano Ronaldo'dan ters köşe! Yılın transfer iddiası, görüşmeler başladı

27.12.2022 - 07:44 | Son Güncellenme:

Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda bekleneni veremeyen ve dev turnuvadan hayal kırıklığı ile ayrılan Cristiano Ronaldo, henüz bir takıma imza atmadı. Yıldız futbolcunun yeni adresi merak edilirken, beklenmedik bir iddia gündeme geldi.

Cristiano Ronaldodan ters köşe Yılın transfer iddiası, görüşmeler başladı

Dünya Kupası'ndan hayal kırıklığı ile ayrılan ve şu anda bonservisi elinde bulunan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. İsmi Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anılan Portekizli yıldız için futbol dünyasını sarsacak bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

MANCHESTER İLE İPLERİ KOPARDI

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'la arasında büyük sorunlar olan Cristiano Ronaldo, Ada basınına verdiği demeçle ortalığı karıştı. Manchester United kurmayları, Portekizli futbolcunun sözleşmesini açıklamalarının ardından feshetti. Cristiano Ronaldo, Ada basınına verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Erik ten Hag bana hak ettiğim şekilde saygı duymuyor. Belki de Tottenham maçında bu yüzden stattan ayrıldım. Bu hareketimden dolayı muhtemelen pişmanım ama hoca tarafından kışkırtıldığımı hissettim."

Cristiano Ronaldodan ters köşe Yılın transfer iddiası, görüşmeler başladı

AL NASSR İDDİALARI

Yıldız oyuncunun yeni kulübünün neresi olacağı iddiaları manşetleri süslerken, son olarak İspanyol basınından sürpriz bir teklif gündeme gelmişti. Marca'nın manşetten verdiği haberde Cristiano Ronaldo'nun yeni takımının Al Nassr olduğu açıklandı. Cristiano Ronaldo'nun 1 Ocak'tan itibaren Suudi Arabistan ekibinde forma giyeceği öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

RONALDO İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası esnasında hakkında çıkan Al-Nassr iddialarını yalanlamıştı. Ronaldo, Portekiz’in İsviçre’yi 6 - 1 yendiği maçın ardından stadı terk ederken gazetecilerin Al-Nassr’a transfer olacağı ile ilgili sorusuna, "Hayır, bu doğru haber değil." şeklinde yanıt vermişti.

Ronaldo'nun bu açıklamasının ardından İspanyol Marca gazetesi, Ronaldo'nun Al-Nassr ile 2.5 yıllık anlaşma sağladığını iddia etmişti. Marca'da yer alan haberin detayında Ronaldo'nun yıllık 200 milyon euro kazanacağı detayına yer verilmişti.

Cristiano Ronaldodan ters köşe Yılın transfer iddiası, görüşmeler başladı

RESMİ AÇIKLAMA

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'da Ronaldo bilmecesi sürerken kulübün sportif direktörü Marcelo Salazar, Portekizli süperstar hakkında açıklamalarda bulundu.

Salazar, Ronaldo'yu yalanlamazken, kulübün ilerleyen günlerde yapılacak görüşmeler sonucu transfere nokta koymak istediğini belirtti.

"İLERİ DÜZEYDE GÖRÜŞMELER VAR"

Ronaldo'nun yakın gelecek planlarında yer alıp almadığı sorusuna cevap veren Salazar "Evet ya da hayır dememe izin yok," şeklinde espirili bir yanıt verdi.

Marcelo Salazar, Ronaldo transferi için şu ifadeleri kullandı;

Haberin Devamı

"Yıl sonuna kadar olayların nasıl gelişeceğini bekleyip görelim. Gördüğünüz gibi bu, sadece kulüp için değil, ülke ve dünya futbolu için de çok büyük bir müzakere. Görüşmeler hala devam ediyor. Çok yüksek rakamlardan söz ediyoruz. Cristiano Ronaldo'nun futbol tarihinin en iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Bir sporcu olarak, kazanma azmiyle bana her zaman örnek oldu. Bir Portekiz vatandaşı olarak, onu her zaman destekliyordum. Ancak yakın zamanda neler olacağı ortaya çıkacak."

Cristiano Ronaldodan ters köşe Yılın transfer iddiası, görüşmeler başladı

GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Ronaldo'nun Manchester United ile yolları ayırmasının ardından Real Madrid'in yaptığı Santiago Bernabeu paylaşımı ve 'Ev' görseli kullanılması Portekizli yıldızın yuvasına geri döneceği şeklinde yorumlanmıştı.

Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından Real Madrid tesislerinde antrenman yapan Cristiano Ronaldo ile ilgili atılan bir iddia futbolseverleri heyecanlandırdı. TNT Sports, Real Madrid'in Ronaldo'yu transfer etmek istediğini duyurdu. Habere göre; Madrid, kulüp efsaneleri arasında yer alan Portekizli'nin geri dönüşü için menajeri Jorge Mendes ile görüşme kararı aldı.

Haberin Devamı

MADRİD'DE ANTRENMAN YAPIYORDU

Portekiz Milli Takımı için hayal kırıklığıyla tamamlanan Dünya Kupası'nın ardından Cristiano Ronaldo sürpriz bir karara imza atmıştı. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, antrenman yapmak için Real Madrid yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi ve La Liga devinin tesislerinde çalışmalarına başlamıştı.

PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

United macerasının sona ermesinin ardından Ronaldo'nun 523 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ise kısa süre içerisinde gündem olmuştu. Yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası ünlü bir firmanın saatiyle çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Ronaldo, Real Madrid iddialarını güçlendirmiş. Ronaldo'nun son paylaşımında taktığı saatte, Real Madrid forması ile Mancester United'a attığı golün kafa vuruşu yer alıyor.

2009 yılında transfer olduğu Real Madrid ile 4 UEFA Şampiyonlar Ligi zaferi yaşayan Cristiano Ronaldo, Eflatun Beyazlı ekipte 438 maçta 451 gol ve 131 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı