Dünya Kupası Cristiano Ronaldo'ya çılgın transfer teklifi! Tarihe geçecek kontrat

Cristiano Ronaldo'ya çılgın transfer teklifi! Tarihe geçecek kontrat

01.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Katar’daki 2022 Dünya Kupası’nda turnuvanın ilk günlerinden itibaren en fazla konuşulan isim olan Cristiano Ronaldo, gündemde kalmaya devam ediyor.

Cristiano Ronaldoya çılgın transfer teklifi Tarihe geçecek kontrat

Kupa başlarken Manchester United ile yollarını ayıran ve boşa çıkan Ronaldo için uzun süredir Suudi Arabistan’da ilgi olduğu vurgulanıyor. İspanya’da yayın yapan Marca’nın özel haberinde, Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünün 37 yaşındaki yıldıza tarihe geçecek bir kontrat önerdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Al Nassr kulübünün, Cristiano Ronaldo için 2.5 yıllık sözleşme önerdiği ve yıllık maaşının 200 milyon euro olacağı savunuldu. Al Nassr kulübüne Suudi Arabistan Spor Bakanlığı’nın da destek vereceği, Portekizli futbolcunun mutlaka ülkeye ve lige getirilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Haberlere göre, Ronaldo’nun da böylesi bir teklife sıcak baktığı ancak esas kararını turnuva bittikten sonra vereceği dile getirildi.

İnanılmaz şartlar

Al Nassr kulübünün Cristiano Ronaldo’ya 200 milyon euroluk yıllık maaş dışında inanılmaz şartlar sunduğu öne sürüldü. Çıkan haberlerde Ronaldo’ya 2 Villa, 2 yıl tamamen ücretsiz uçuş hakkı, 1 zırhlı jip araç, 1 özel zırhlı Porsche, maç başı 200 bin euro ve gol başı 200 bin euro önerildiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Teknoloji teyit etti

Portekiz-Uruguay maçında atılan ilk golün Cristiano Ronaldo’ya ait olduğuna dair çıkan tartışmalara teknoloji son noktayı koydu. Adidas, Dünya Kupası’nda kullanılan Adidas Al Rihla topunda bulunan sensör ve teknoloji sayesinde gol pozisyonunda Cristiano Ronaldo’nun top ile hiçbir teması olmadığını ve golün Bruno Fernandes’e ait olduğunu doğruladı.