Turkish Airlines Euroleague CSKA Moskova'dan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e teklif!

CSKA Moskova'dan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e teklif!

06.04.2022 - 16:11 | Son Güncellenme:

EuroLeague'de Rus kulüplerin ligden ihraç edilmesinin ardından flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. CSKA Başkanı Andrey Vatutin, bugün yaptığı açıklamada dengeleri değiştirecek bir karar aldıklarını ifade etti.

CSKA Moskovadan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efese teklif

Avrupa basketbolunun bir numaralı organizasyonu olan EuroLeague yönetimi, Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlatmış olduğu askeri harekat sonrası radikal bir karar alarak Rus takımlarını ligden ihraç etmişti.

Haberin Devamı

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN AÇIKLAMA

Sırp basınında bugün yer alan haberler ise gündeme bomba gibi düştü. CSKA Başkanı Andrey Vatutin yaptığı açıklamada, "Rus kulüpleri gelecek sene Euroleague'e alınmazsa kendi ligimizi kuracağız. Yeni lig için Fenerbahçe 'ye de teklif götürdük. Burada kulüpler Euroleague'de ettiğinden en az 4 kat daha fazla gelir elde edecek. Toplamda 100 milyon euro dağıtılacak" ifadelerini kullandı.

İŞTE TEKLİF GÖTÜRÜLEN TAKIMLAR

Andrey Vatutin Fenerbahçe'nin yanı sıra, Anadolu Efes, Olympiakos, Panathinaikos, Partizan, Kızılyıldız, Buducnost, Cibona Zagreb ve Olimpija'ya da teklif götürdüklerini bildirdi. Kulüplerin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

Haberin Devamı