Hatayspor Çukurova Basketbol kapılarını Hatayspor'a açtı!

Çukurova Basketbol kapılarını Hatayspor'a açtı!

08.12.2023 - 23:54 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 15'inci haftasında Başakşehir'le karşı karşıya gelecek Hatayspor, Mersin'deki olumsuz hava şartları nedeniyle antrenmanını Çukurova Basketbol'un tesislerinde gerçekleştirdi.

Çukurova Basketbol kapılarını Hatayspora açtı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Çukurova Basketbol'un tesislerinde devam etti. Bordo-beyazlılar, Mersin'deki olumsuz hava koşullarının ardından Çukurova Basketbol'un tesislerinde antrenöan yaptı.

Haberin Devamı

Hatayspor'dan yapılan açıklamada, "Mersin’de etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle takımımımız Başakşehir maçının hazırlıklarını Çukurova Basketbol'un tesislerinde yaptığı aktivasyon çalışmasıyla tamamladı. Takımımız daha sonra basketbol turnuvası düzenleyerek keyifli anlar yaşadı. Bizlere kapılarını açan Kulüp Başkanı sayın Serdar Çevirgen’e ve Ç.B.K ailesine teşekkür ederiz" denildi.

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Çukurova Basketbol Kulübü Başkanı Serdar Çevirgen, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nın, İskenderun’da konaklama ve antrenman sahası konusunda yaşadığı sıkıntılar sonrasında devreye girmişti. Başkan Çevirgen’in çabaları sonrası, valilik ve belediyelerin de devreye girmesiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Mersin’de ikamet etmeye, sadece maçlarını oynamak için Hatay’a gitmeye başladı.

Haberin Devamı

 

Yazarlar