Galatasaray Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi başarılara alıştırdınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi başarılara alıştırdınız

17.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’ı kabul etti. Vahdettin Köşkü’nde 1 saat süren kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray’ı tebrik ederken, “Kulüplerimizin Avrupa kupalarında başarılı olmasını önemsiyoruz. Bizi Avrupa’da başarılara alıştırdınız. Şampiyonlar Ligi’nde bu sene sizden başarı bekliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi başarılara alıştırdınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Günümüzde futbolun birleştirici gücü zaman zaman geri plana itiliyor. Bilhassa siyasi tartışma ve mücadelenin spor müsabakalarının dışında tutulması milletimizin huzuru açısından büyük önem arz ediyor. Galatasaray Kulübü’nün sergilediği tutumu takdirle karşılıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü’ne deprem sonrası yardım organizasyonları nedeniyle teşekkür eden Erdoğan’ın Azerbaycan’daki organizasyonlar nedeniyle de yine memnuniyetini dile getirdiği belirtildi.

Kabulde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2. Başkan Metin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, teknik heyet ve futbolcuların yanısıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve Hamza Yerlikaya da yer aldı.

Günün anısına şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çekilirken Başkan Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 53 numaralı Galatasaray formasını takdim etti.