Voleybol Daniele Santarelli'den Chieri yorumu! 'Kolay değil'

Daniele Santarelli'den Chieri yorumu! 'Kolay değil'

20.10.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nda harika bir sezonu geride bırakan Daniele Santarelli, İtalya'da oynanacak kritik maç öncesi konuştu. Prosecco Doc Imoco Volley Conegliano'yu çalıştıran tecrübeli başantrenör, Chieri maçı öncesi konuştu.

Daniele Santarelliden Chieri yorumu Kolay değil

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Daniele Santarelli, milli sezonun bitmesinin ardından İtalya'ya geri döndü. Tecrübeli başantrenör, Prosecco Doc Imoco Volley Conegliano'nun Chieri ile oynayacağı karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Chieri'ye karşı ve özellikle de Chieri'de oynamak hiç kimse için kolay değil" diye konuşan Daniele Santarelli, rakiplerinin son yıllarda büyük ilerleme kaydettiğini belirtti. Chieri'nin şampiyonluk yolundaki iddialı takımlar arasında olduğunu belirten Daniele Santarelli, "Chieri takımı çok iyi oyunculardan oluşuyor, çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Süper Kupa öncesi son test olarak büyük maçların atmosferine girmenin bizim için ideal olduğunu düşünüyorum" dedi.

Chieri maçının oldukça iyi bir zamanda oynanacağını dile getiren Daniele Santarelli, "Bizim için çok faydalı bir maç olacak, güçlü ve komple bir takıma karşı olan bu maç doğru zamanda geldi. Rakibin bizi zor durumda bırakmasını bekliyorum, bu bizim için olumlu olacak çünkü zor anlarda takımımın olgunluk göstermesi ve potansiyelimizin farkında olması ve böylece büyük maç iklimine girmesi gerekecek. Yarınki maç bizim için çok önemli bir maç olacak çünkü gelecek hafta Livorno'da kupayı sunacak ilk maç göz önüne alındığında grubun büyümesi açısından bir adım ileriye gitmemiz gerekecek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Takımının antrenman seviyesinin çok iyi olduğunu vurgulayan Daniele Santarelli, "Birkaç haftadır tüm gücümüzle çalışıyoruz ama antrenman seviyemiz çok iyi, henüz mükemmel değiliz ama sezonun bu noktasında bu da normal, tıpkı dikkat ettiğimiz bazı rahatsızlıklar gibi. Aynı derecede normaldir, bu oyunun bir parçasıdır. Günlük çalışmalarla gidermeye çalıştığımız bazı aksaklıklara rağmen, zaten iyi bir seviyeye ulaştığımızı ilk iki haftada gösterdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Yazarlar