Galatasaray Derbi sonrası Icardi'den transfer kararı! 'Bir telefon planları değiştirebilir'

Derbi sonrası Icardi'den transfer kararı! 'Bir telefon planları değiştirebilir'

10.01.2023 - 17:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin geleceği tartışılmaya devam ediyor. Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'ye de golünü atan ve sarı-kırmızılı ekibin galibiyetinde yıldızlaşan Arjantinli futbolcu için İtalya'dan çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Derbi sonrası Icardiden transfer kararı Bir telefon planları değiştirebilir

Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe deplasmanından 3-0 galip ayrılan Galatasaray liderliğini perçinledi. Sarı-kırmızılıların, dev derbideki zaferinde Mauro Icardi 1 gol ve 1 asistlik performansı ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

Sezon başında kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Icardi, Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'ye de golünü atarken, yıldız futbolcunun geleceği tartışılmaya devam ediyor.

1 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ

Mauro Icardi, Galatasaray'ın ikinci golünde Kerem Aktürkoğlu'na gol pası verdi. Arjantinli oyuncu maçın son dakikasında Serdar Aziz'den topu kapmasının ardından dar açıdan muhteşem bir vuruş yaparak maçın skorunu belirledi. Mauro Icardi attığı golün ardından büyük sevinç yaşadı. Arjantinli oyuncu, formasını çıkarttığı için sarı kartla cezalandırıldı.

Derbi sonrası Icardiden transfer kararı Bir telefon planları değiştirebilir

TÜNELDE ICARDI KAVGASI

Maçın bitiş düdüğüyle beraber Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet derbi zaferini kutladı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; futbolcular uzun süre saha orta sahasında galibiyetlerinin sevincini yaşadı. O sırada Mert Hakan ve bazı Fenerbahçeli futbolcular kenarda bekledi.

Haberin Devamı

Icardi'nin 3 işaretiyle kameralara poz vermesi tansiyonu artırdı. Fenerbahçe'nin idari menajeri Mehmet Aurelio, tünele giderken Icardi'ye sert tepki gösterdi. Mert Hakan da aynı şekilde tepki verdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı.

TRANSFER BOMBASI

Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'ye de golünü atan Galatasaraylı Mauro Icardi'nin, Cristiano Ronaldo'nun ardından Suudi Arabistan'ın ikinci transfer bombası olabileceği öne sürüldü.

Mauro Icardi'nin Galatasaray formasıyla performansı daha önce top koşturduğu İtalya'da da yankı yarattı. Süper Lig'de forma giydiği 7 maçta 5 gol, 4 asiste imzasını atan ve son olarak Fenerbahçe karşısında da golünü kaydeden yıldız forvet için La Gazzetta dello Sport 'Icardi'nin yeniden dirilişi' başlığıyla bir haber yayınladı.

Derbi sonrası Icardiden transfer kararı Bir telefon planları değiştirebilir

'YENİDEN ACIMASIZ SANTRFOR'

Haberde son üç maçında 4 gol attığı vurgulanan oyuncunun attığı goller ve asistleriyle derbi maçlarına damga vurduğu vurgulandı, "Eski Interli, eski iyi günlerindeki acımasız santrfor görüntüsüne yeniden kavuştu" denildi.

TALİPLERİ VAR

Arjantinli golcünün yükselen formuyla transferde ismi geçen futbolculardan olmaya başladığı ve üst düzey kulüplerin de takibinde olduğu vurgulandı. Avrupa'daki ekiplerin yanı sıra, şu an için kendisiyle ilgili en güçlü işaretlerin Suudi Arabistan'dan geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Derbi sonrası Icardiden transfer kararı Bir telefon planları değiştirebilir

'RONALDO'DAN SONRA ICARDİ'

Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katarak yılın transferini gerçekleştiren Al Nassr'ın yeni hedefinin, Paris Saint Germain'den kiralık olarak Galatasaray'da oynayan tecrübeli futbolcu olabileceği aktarıldı. Suudi Arabistan'ın 2030 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak istemesinden dolayı ülke futbolunu önemli hale getirme çabaları içerisinde olduğuna dikkat çekildi. Bu bağlamda Icardi'nin gündemde olduğu ifade edildi.

'BİR TELEFON PLANLARI DEĞİŞTİREBİLİR'

Haberin devamında şu ifadeler kullanıldı: "Şu an için kesin olan şey Paris Saint Germain'in onu satmak istediği ve her ne kadar Galatasaray'da kalmak istediğini söylemiş olsa da Avrupa'nın en iyi beş liginden gelecek bir telefon planları değiştirebilir. 29 yaşındaki Icardi'nin son trene binmek için hala vakti var."

Yazarlar