Şampiyonlar Ligi Devler Ligi tarihine geçen anlar! 1 dakikada 2 penaltı

Devler Ligi tarihine geçen anlar! 1 dakikada 2 penaltı

26.10.2022 - 22:28 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba gecesinin 2 açılış maçında gol yağmuru yaşandı. Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter'in adlığı sonuç Barcelona'yı yıkarken Porto'nun kalecisi Diogo Costa tarihe geçecek bir olaya imza attı.

Devler Ligi tarihine geçen anlar 1 dakikada 2 penaltı

 

INTER GOL YAĞDIRDI
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. haftasında Inter, sahasında Viktoria Plzen'i konuk etti. Giuseppe Meazza'daki mücadeleyi Inter 4-0 kazandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmada Inter'in gollerini 35. dakikada Henrikh Mkhitaryan, 42 ile 66. dakikalarda Edin Dzeko ve 87. dakikada Romelu Lukaku kaydetti.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu müsabakaya ilk 11'de başlarken 71 dakika sahada kaldı.

Devler Ligi tarihine geçen anlar 1 dakikada 2 penaltı

BARCELONA'YI AVRUPA LİGİ'NE GÖNDERDİ
Bu sonucun ardından Inter, puanını 10'a yükseltti ve adını son 16 turuna yazdırdı. Grupta üçüncü sırada bulunan Barcelona ise bu durumda Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

 

 

Grubun son haftasında Inter, Bayern Münih deplasmanına gidecek. Viktoria Plzen, sahasında Barcelona'yı ağırlayacak.

PORTO GOL YAĞDIRDI

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Porto evinde Club Brugge'ü konuk etti. Mücadelede gol yağmuru yaşanırken 1 dakikada 2 penaltı kurtaran Diogo Costa damga vurdu.

Haberin Devamı

Porto'ya 3 puanı getiren golleri, 33 ve 70. dakikada Mehdi Taremi, 57. dakikada Evanilson ve 60. dakikada Stephen Eustaquio kaydetti.

Devler Ligi tarihine geçen anlar 1 dakikada 2 penaltı

 

 

1 DAKİKADA 2 PENALTI KURTARDI
Porto kalecisi Diogo Costa, bir dakika içinde iki penaltı kurtardı. Costa 50. dakikada penaltıyı kurtardı, hakem ihlal olduğuna karar verdi. Costa tekrarlanan penaltıyı da çıkardı.

Devler Ligi tarihine geçen anlar 1 dakikada 2 penaltı

İLK KEZ GOL YEDİ
Club Brugge grup aşamasında 5. maçta ilk kez gol yedi. Bu sonucun ardından Porto, grupta 9 puana yükseldi. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Club Brugge 10 puanda kaldı.

Grubun son haftasında Porto, sahasında Atletico Madrid'i ağırlayacak. Club Brugge, Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olacak.