Galatasaray Didier Drogba'dan Fenerbahçe itirafı! 'Gerçek anlamda Galatasaraylı oldum'

Didier Drogba'dan Fenerbahçe itirafı! 'Gerçek anlamda Galatasaraylı oldum'

27.10.2023 - 19:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski futbolcularından Didier Drogba suskunluğunu bozdu. Sarı-kırmızılıların efsaneleri arasında yer alan eski futbolcu, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Didier Drogbadan Fenerbahçe itirafı Gerçek anlamda Galatasaraylı oldum

Profesyonel futbol kariyerinde unutulmaz başarılara imza atan ve bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Didier Drogba, Fransa'da bir YouTube kanalına konuk oldu. Galatasaray kariyeri hakkında konuşan Didier Drogba, Fenerbahçe'ye ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarına seslenerek sözlerine başlayan Didier Drogba, "Bizi takip eden tüm Galatasaray taraftarlarına sesleniyorum 'Cimbombom dostlarım cimbombom!' Olağanüstüydü. Olağanüstü" dedi.

Didier Drogbadan Fenerbahçe itirafı Gerçek anlamda Galatasaraylı oldum

Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra gerçek anlamda Galatasaraylı olduğunu belirten Fildişi Sahilli eski futbolcu, "1.5 yıl yaşadım orada. Türkiye Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadım. Fenerbahçe'ye gol attım, bu bir Galatasaray oyuncusu için müthiş bir şey, belki de o gün gerçek anlamda Galatasaraylı oldum insanların gözünde" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da forma giydiği dönemde muhteşem bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Didier Drogba, "Gerçekten olağanüstü, müthiş bir deneyimdi. Ömürlük dostlar edindim. Fatih Terim, oyuncular... Süper bir oyuncu grubumuz vardı. Felipe Melo, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Fernando Muslera... Kendisi hala Galatasaray kalesini koruyor. Gerçek bir aileydi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Didier Drogbadan Fenerbahçe itirafı Gerçek anlamda Galatasaraylı oldum

G.SARAY'DA İNANILMAZ KARİYER

Didier Drogba, 2012-2013 sezonu devre arasında transfer olduğu Galatasaray'da 1,5 sezon forma giydi. Eski futbolcu bu dönemde 53 maçta şans buldu. Didier Drogba bu karşılaşmalarda 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Dünyaca ünlü eski futbolcu aynı zamanda 13 asist üretti.

Didier Drogba, Galatasaray'da forma giydiği dönemde Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncunun oynadığı dönemde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ve son 16 turu heyecanı yaşadı.