Beşiktaş Mustafa Sandal'dan Burak Yılmaz'a olay sözler: Büyü de gel çocuk!

Mustafa Sandal'dan Burak Yılmaz'a olay sözler: Büyü de gel çocuk!

27.10.2023 - 14:24 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Mustafa Sandal, Beşiktaş'ın Avrupa Konferans Ligi'nde aldığı 3-1'lik Bodo Glimt yenilgisinin ardından Burak Yılmaz'ı sert sözlerle eleştirdi.

Mustafa Sandaldan Burak Yılmaza olay sözler: Büyü de gel çocuk

Mustafa Sandal'dan Burak Yılmaz'a ağır sözler... Beşiktaş'ın Galatasaray'ın ardından Konferans Ligi'nde de Bodo/Glimt'e 3-1 mağlup olması, Beşiktaşlılığı ile bilinen ünlü şarkıcıyı isyan ettirdi

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ'IN KARİYERİ KABUS GİBİ BAŞLADI

Lugano karşısında 2-0 galip durumdayken son 10 dakikada maçı 3-2 kaybeden siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş görevden ayrılmıştı. Aralık'ta yapılacak başkanlık seçimine kadar takımın başında kalacağı açıklanan Burak Yılmaz için teknik adamlık kariyeri kabus gibi başladı. 38 yaşındaki teknik adam sadece İstanbulspor'a karşı galip gelebildi. Siyah-beyazlı takım Galatasaray derbisini 2-1, Bodo Glimt maçını ise 3-1 kaybetti.

Mustafa Sandaldan Burak Yılmaza olay sözler: Büyü de gel çocuk

MUSTAFA SANDAL'DAN GÖNDERME!

Şarkıcı Mustafa Sandal bugün sosyal medya hesabından Burak Yılmaz'ı eleştiren bir tweet attı. Sandal paylaşımında "Şenol hocanın yardımcısı olarak takımla beraber olmak ile takımın başında olmak bambaşka şeyler. Burak Yılmaz bu ince detayı kaçırmış olmalı ki, Şenol hoca deneyimindeki birinin ayrılma kararı sonrasında kendisinin takımda kalması Beşiktaş'a hizmetten çok, zarar verdi. Kısacası; Büyü de Gel Çocuk, Büyü de Gel!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mustafa Sandaldan Burak Yılmaza olay sözler: Büyü de gel çocuk