UEFA Avrupa Ligi Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız isme övgü: Benden daha kurnaz çıktı!

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız isme övgü: Benden daha kurnaz çıktı!

04.11.2022 - 10:29 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi B Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Polonya'da Dinamo Kiev'i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ukrayna basını maça geniş yer ayırdı.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız isme övgü: Benden daha kurnaz çıktı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu son hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Polonya'da Dinamo Kiev'i 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Arda Güler ve Arao kaydetti. Arda Güler, Arao'nun attığı golün de asistini yaptı. 

Haberin Devamı

Ukrayna basını Dinamo Kiev-Fenerbahçe karşılaşmasına geniş yer ayırdı. Dinamo Kievli Vanat'ın Fenerbahçeli yıldız isme övgü dolu sözleri ise dikkatlerden kaçmadı. İşte ayrıntılar...

ARDA GÜLER DAMGA VURDU

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Dinamo Kiev maçında attığı gol ve Arao'ya yaptığı asistle maçın kahramanı oldu. Arda Güler, Fenerbahçe tarihine geçti. Dinamo Kiev filelerini havalandıran Arda Güler, Avrupa kupalarının grup ve sonrası aşamalarında Fenerbahçe formasıyla gol atan en genç futbolcu unvanının sahibi oldu.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız isme övgü: Benden daha kurnaz çıktı

İŞTE DIŞ BASINDAN YANSIYANLAR

Ukrayna basını Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçına geniş yer ayırdı. Dinamo Kiev ve Mircea Lucescu'nun UEFA Avrupa Ligi'nde hayal kırıklığı yaratan bir sezonu geride bıraktığı ifade edildi.

Haberin Devamı

İşte Dinamo-Kiev-Fenerbahçe maçından yansıyanlar...

UA FOOTBALL: İÇ KARARTICI BİR RESMİN SON DOKNUŞU

"Oyunu Fenerbahçe belirledi. Fenerbahçe'nin attığı ikinci gol Dinamo Kiev'ın ızdırabına son verdi. Genel olarak iç karartıcı tablo."

SPORT 24: DİNAMO'NUN UTANÇ VERİCİ SEZONU SONA ERDİ

"Mircea Lucescu'nun öğrencileri bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde hiçbir zaman kendilerini kanıtlayamadı ve Fenerbahçe'ye karşı alınan bir başka yenilgi sezonun sonu oldu."

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız isme övgü: Benden daha kurnaz çıktı

TSN: KAPIYI ÇALMAK MÜMKÜN OLMADI

"Sakatlığı sonrası geri dönen Bushcha'nın büyük hatasını Arda Güler affetmedi. İlk yarının duraklama dakikalarında Arao durumu 2-0 yaptı. Dinamo Kiev maç boyunca Fenerbahçe kalesini hiç zorlayamadı."

"BENDEN DAHA KURNAZ ÇIKTI"

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası Kiev'in genç yıldızlarından Vladyslav Vanat, Altay Bayındır'ı övdü. Genç oyuncu "Maçtan önce Altay Bayındır'ın toplara müdahale etmek için hızlıca kalesini terk ettiğini gördük ve bunu biliyorduk. Benim pozisyonumda da benzer bir şekilde kalesini terk etti. Ben yere yatacağını düşündüm ama benden daha kurnaz davrandı." ifadelerini kullandı.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız isme övgü: Benden daha kurnaz çıktı

ARDA GÜLER'E ÖVGÜLER

Sport24'in 'Fenerbahçe yenilgisiyle Dinamo Avrupa'da tarihi bir utanç yaşadı. 17 yaşındaki çocuk Kievliler'i yerin dibine soktu' başlıklı haberinde şu ifadeler kullanıldı;

Haberin Devamı

‘EN BÜYÜK PROBLEM ARDA OLDU’

'Fenerbahçe'nin sahadaki en büyük problemi Arda Güler oldu. 17 yaşındaki orta saha oyuncusu, zarif tekniğini sergileyerek izleyenlerde heyecan yarattı.

‘ÇOCUK TEK VURUŞLA AĞLARI BULDU’

Valencia, Popov ve Bushchan'ın ceza sahası içinde yaşadığı kargaşadan çıkan top, Arda Güler'in vuruşuyla havalandı ve 'çocuk' tek dokunuşla ağları buldu. Genç Güler, Arao'nun golünde de asist katkısı sağladı.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız isme övgü: Benden daha kurnaz çıktı

‘KİEV, HİÇ BÖYLE BİR REZALET YAŞAMADI’

Hakem Strukan'ın son düdüğü, Dinamo'nun Avrupa Ligi grubundaki 5. yenilgisini ilan etti. Grup alınan 1 puan ve 5-11'lik averajla tamamlandı. Kiev devi bu turnuvada şimdiye kadar hiç böyle bir rezalete maruz kalmamıştı.