NBA Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi! İşte NBA'de yaşanan unutulmaz kavgalar

Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi! İşte NBA'de yaşanan unutulmaz kavgalar

10.10.2022 - 18:29 | Son Güncellenme:

NBA'de yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği süreçte son şampiyon Golden State Warriors'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Golden State Warriors'ın yıldızları Jordan Poole ile Drymond Green arasında antrenmanda çıkan kavga tüm basketbol kamuoyunda büyük bir şok etkisi yarattı. Drymond Green'in Jordan Poole'a yumruk attığı antrenmanın görüntüleri sosyal medyaya düştükten sonra NBA'de daha önce yaşanan unutulmaz kavgalar hafızalara geldi. İşte NBA tarihinde unutulmayan kavgalar...

Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi İşte NBAde yaşanan unutulmaz kavgalar

Golden State Warriors'ta yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği süreçte takımın iki önemli yıldızı arasında yaşanan kavga büyük bir krizi beraberinde getirdi. Golden State Warriors'ın antrenmanında Drymond Green'in Jordan Poole'a yumruk atıp, üstüne kapaklanması büyük bir şok etkisi yarattı. Draymond Green'in Jordan Poole'a saldırdığı görüntüler sosyal medyaya düştükten sonra Draymond Green açıklama yapmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Bir basın toplantısı düzenleyen NBA yıldızı Drymond Green basın toplantısında yaşananlar hakkında konuştu. Dünyaca ünlü basketbolcu yaptığı yanlıştan dolayı özür diledi ve "Yaptığım hareket çok yanlıştı. Tüm takımdan ve Jordan Poole’dan özür diledim. Videonun ortaya çıkması sebebiyle de çok üzgünüm. Videoyu annem görse ne hissedeceğini biliyorum. Bu çok büyük bir utanç. Jordan Poole’un annesinden, babasından, tüm ailesinden ve onu sevenlerden özür dilerim. Çok kusurlu bir insanım ve bir lider olarak, bir insan olarak başarısız oldum" ifadelerini kullandı.

Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi İşte NBAde yaşanan unutulmaz kavgalar

Draymond Green ile Jordan Poole arasında yaşanan kavga NBA'de ilk yaşanan kavga olmadı. Bu kavganın ardından basketbolseverlerin aklına eski kavgalar geldi. İşte NBA tarihinin unutulmaz kavgaları...

Haberin Devamı

BOBBY PORTIS - NIKOLA MIROTIC

Chicago Bulls’un antrenman kampında Bobby Portis, Nikola Mirotiç’e yumruk atarak yörünge kemiğini kırdı. Nikola Mirotiç sezonun ilk 23 maçını kaçırdı, kulüp Bobby Portis’e 8 maç ceza verdi. Olayın sonunda özür dileyen Portis, Mirotiç’in de takıma dönmesiyle Bulls son derece iyi bir performans sergiledi ve birlikte üst üste tam 7 maç kazandılar. Nikola Mirotiç işin sonunda Pelicans’a takaslandı. Bobby Portis açıklamasında bu olayda nefsi müdafaa yaptığını söylemişti.

Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi İşte NBAde yaşanan unutulmaz kavgalar

EVAN TURNER - LANCE STEPHENSON

NBA’in uçarı kişiliği Lance Stephenson ve Evan Turner 2014 play-offl'arındaki Atlanta Hawks eşleşmesinden kısa bir süre önce Indiana Pacers’ta fiziksel bir temasa girdiler. Her iki oyuncu da olayın büyütülecek bir şey olmadığını söylerken olayın tek kanıtı Turner’ın boyun kısmındaki birkaç çizikti.

ZACH RANDOLPH - RUBEN PATTERSON

Zach Randolph’un Portland günlerinde yaşanan kavgada aslında Zach Randolph başka bir kavgayı kendi kavgasına çeviriyor. Randolph, takım arkadaşı Qyntel Woods’un Patterson ile tartıştığını fark ediyor. Woods’un tarafını seçerek Patterson’u yumruklayan Zach Randolph, Patterson’un göz çukurunu kırıyor. John Canzano’nun (Oregon’lu köşe yazarı) açıklamalarında göre Zach Randolph o olaydan sonra Dale Davis’in evinde birkaç gün saklandığını söyledi sebebi de Patterson’un kendisini vuracağından korkması yüzünden. Randolph 2 maç ceza ve 100 bin dolar para cezası almıştı.

Haberin Devamı

Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi İşte NBAde yaşanan unutulmaz kavgalar

SHAQUILLE O'NEAL - KOBE BRYANT

Her ilişkide inişler çıkışlar vardır. Kobe ve Shaq’ın ilişkisi de sevgi dolu olmasına rağmen bu inişleri yaşamış bir ilişki. Kobe, Jimmy Kimmel Show’da ilk defa kavga ettikleri zamanı hatırlamıştı.

Bir hücum sırasında yaşanan kavgada ilk yumruğu Shaq’ın attığını söyleyen Kobe, "O anda beni fena halde döveceğini bilsem de geri adım atmayacağımı hissettirmem gerekiyordu" açıklamasında bulunmuştu. Yumruktan sonra herkes Shaq’ın üstüne atladı ve sonra oynamaya devam ettiklerini söylemişti.

Draymond Green ile Jordan Poole kavgası hafızalara getirdi İşte NBAde yaşanan unutulmaz kavgalar

GARY PAYTON - VERNON MAXWELL

Şimdi biraz daha eskilere gidiyoruz. 2013 yılında ‘’Keepin’ It Real’’ adlı şova katılan Gary Payton, Maxwell ile olan kavgasını anlattı.

"Soyunma odasına gittim ve onu orada bekledim" dedi. ‘"Güzel ellerimi incitmek istemedim ama erkek olduğum için gidip bir ağırlık aldım, Horace Grant engel olmaya çalıştı. Ağırlıkla Maxwell’in kafasına kırmaya çalıştım ama Horace Grant’e çarptı kendimi çok kötü hissetmiştim" açıklamasını yapmıştı. Olaydan sonra iki oyuncu da açıklanmayan bir para cezası aldı ama hiçbir maç kaçırmadılar.

Haberin Devamı

MICHAEL JORDAN - STEVE KERR VE WILL PERDEU

Michael Jordan’ın antrenmanlarda takım arkadaşlarına zorbalık yaptığı bilinen bir gerçek.Jordan, antrenman sırasında Steve Kerr ve Will Perdeu’ya ayrı zamanlarda yumruk attı ve Steve Kerr’in gözünün kararmasına neden oldu. Jordan özür diledi ve olay tatlıya bağlandı. Chicago Bulls bu oyuncu grubuyla şampiyonluk kazandı.