Dünya Kupası Dünya Kupası'nda skandal! Ronaldo'ya büyük saygısızlık, stadyumdan atıldı

Dünya Kupası'nda skandal! Ronaldo'ya büyük saygısızlık, stadyumdan atıldı

11.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası'nda heyecan gittikçe artıyor. Çeyrek finallerin oynandığı karşılaşmada şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Portekiz, çeyrek finalde Fas ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakayı Fas 1-0 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, bu dev maça yedek kulübesinde başladı. Faslı bir taraftar saha kenarındaki Ronaldo'ya su fırlattı ve ortalık gerildi.

Dünya Kupasında skandal Ronaldoya büyük saygısızlık, stadyumdan atıldı

Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Çeyrek finalde Portekiz, Fas ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu mücadele Al Thumama Stadyumu'nda oynandı. Fas, Portekiz'i En-Nesyri'nin 42'nci dakikada attığı golle 1-0 devirdi. Dünya Kupası'nda yoluna devam eden taraf Fas oldu. Portekiz Milli Takımı, Katar'a çeyrek final aşamasında veda etti. Bu dev karşılaşmaya Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo yedek kulübesinde başladı. Saha kenarında oyuna girmek için şans bekleyen Ronaldo'ya Faslı bir taraftar su fırlattı ve ortam gerildi.

Haberin Devamı

RONALDO YEDEK KULÜBESİNDE

Cristiano Ronaldo, İsviçre maçının ardından Fas'la oynanan müsabakaya da yedek kulübesinde başladı. Fernando Santos, Cristiano Ronaldo'nun yerine İsviçre maçında hat-trick yapan Gonçalo Ramos'a forma şansı verdi. Cristiano Ronaldo maç öncesinde yedek kulübesinde büyük bir ilgi gördü.

Dünya Kupasında skandal Ronaldoya büyük saygısızlık, stadyumdan atıldı

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Portekiz'in kaptanı Cristiano Ronaldo kaybedilen bu maç sonrası büyük üzüntü yaşadı. Cristiano Ronaldo ve takım arkadaşları dev organizasyona veda edilmesinin ardından sahanın ortasında yıkıldı. Dünyaca ünlü futbolcu sahanın ortasında ağlamaya başladı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Cristiano Ronaldo doğrudan soyunma odasına gitti. 

FAS TARİH YAZDI

Fas Milli Takımı, Portekiz'i eleyerek Dünya Kupası'nda yarı final aşamasına yükseldi. Dünya Kupası'nda yarı final aşamasına yükselen ilk Afrika ülkesi Fas oldu. Fas, bu tarihi zafer sonrası büyük sevinç yaşadı.

Haberin Devamı

Dünya Kupasında skandal Ronaldoya büyük saygısızlık, stadyumdan atıldı

SANTOS, RONALDO HAKKINDA KONUŞTU

Fas Milli Takımı'na 1-0 mağlup olan Portekiz'de teknik direktör Fernando Santos, Ronaldo'nun yedek kalması ile ilgili konuştu. Ronaldo'yu yedek bıraktığı için pişman olmadığını dile getiren Fernando Santos, "Ronaldo'ya başlamadığım için pişman değilim. Takım İsviçre karşılaşmasında çok iyi bir performans sergiledi. Cristiano çok büyük bir oyuncu ve ihtiyacımız olduğunda oyuna soktuk. Böyle bir pişmanlığım yok" dedi.

SU FIRLATILDI

Bu dev karşılaşmaya yedek başlayan Cristiano Ronaldo, durumdan pek memnun olmadığı yüz ifadelerinden anlaşılıyordu. Kimliği belirsiz Faslı bir taraftar, Ronaldo'ya su fırlattı. Bu duruma futbolseverler tepki gösterdi. Suyu fırlatan taraftar güvenlik görevlileri tarafından stat dışına çıkartıldı.

Dünya Kupasında skandal Ronaldoya büyük saygısızlık, stadyumdan atıldı

(Görüntü The Sun'dan alınmıştır)

 

Dünya Kupasında skandal Ronaldoya büyük saygısızlık, stadyumdan atıldı