Fransa Ligue 1 Dünya şokta! Fransız oyuncu Alexis Beka Beka viyadükte intihar girişiminde bulundu

Dünya şokta! Fransız oyuncu Alexis Beka Beka viyadükte intihar girişiminde bulundu

29.09.2023 - 13:09 | Son Güncellenme:

Fransız futbolu bu sabah büyük bir şok ile sarsıldı. Nice'te forma giyen Alexis Beka Beka'nın intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. Beka Beka itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yıldız oyuncu 3.5 saatlik ikna sürecinin sonunda hastaneye kaldırıldı.

Dünya şokta Fransız oyuncu Alexis Beka Beka viyadükte intihar girişiminde bulundu

Fransa'da büyük şok! Nice'te forma giyen Alexis Beka Beka'nın Nice A8 otoyolu üzerindeki bir viyadükte intihara kalkıştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

RMC Sport'ta yer alan haberde; "Bir OGC Nice oyuncusu bu Cuma sabahı Nice'teki Magnan viyadüğünden intihara kalkıştı. Söz konusu oyuncu Alexis Beka Beka... Oyuncu A8 otoyolundaki 100 metre yükseklikte bulunan viyadükte durdu. İntihar teşebbüsünde bulunuyor" ifadelerine yer verildi. 

Dünya şokta Fransız oyuncu Alexis Beka Beka viyadükte intihar girişiminde bulundu

OYUNCUYU İKNA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Alexis Beka Beka'nın güvenlik güçleri tarafınca ikna edilmeye çalışıldığı bilgisine yer verildi. RMC Sport'un bölge kaynaklarına dayandırdığı haberde "Oyuncu ile görüşmeler devam ederken, acil servisler ve jandarma olay yerinde bulunmaktadır. Operasyondan ordu sorumludur. OGC Nice olay yerine bir psikolog göndermiştir" ifadeleri kullanıldı.

Fransız kaynaklara göre yaşanan intihar girişimi sonrası bir şerit trafiğe tamamen kapatıldı. Polis ekiplerinin İtalya-Aix yönündeki trafiği yavaşlattığı bilgisine yer verildi. Bu intihar girişiminin ardından bölgede 5 kilometreye yakın bir trafik meydana geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

NICE'TEN RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

OGC Nice kulübü yönetimi, Alexis Beka Beka'nın intihar girişimi sonrası olağanüstü toplantı yaptı. Bir kriz masası kuran yönetim kurulunun kulübün tüm programını iptal ettiği bilgisine yer verildi. Nice'ten resmi bir açıklama bekleniyor.

Dünya şokta Fransız oyuncu Alexis Beka Beka viyadükte intihar girişiminde bulundu

İDDİA: İNTİHAR NEDENİ KIZ ARKADAŞINDAN AYRILMASI

Alexis Beka Beka'nın intihar teşebbüsünde bulunmasının ardından Fransız basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Beka Beka'nın intihara kalkışmasının sebebi aşık olduğu kız arkadaşından ayrılması olduğu öne sürüldü. Polis ekiplerinin Beka Beka'yı ikna çalışmalarında bulunduğu kaydedildi.

AVRUPA'DA ANINDA MANŞET OLDU

Alexis Beka Beka'nın intihara teşebbüs etmesi Avrupa'nın önde gelen medya kuruluşlarına da anında manşet oldu. İtalya'dan La Gazzetta dello Sport "Nice'de şok: 22 yaşındaki Beka Beka kendini köprüden atmakla tehdit etti" başlığıyla haberi okuyucularına servis etti.

İngiltere'den Daily Mail "Fransa'da yayınlanan haberlere göre, polis memurları ve kulübü Nice'in psikoloğu futbolcuyu ikna etmeye çalışırken, profesyonel futbolcu 'intihar girişiminde bulunarak kendini köprüden atmakla tehdit etti' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fransız L'Equipe ise Nice Matin'e dayandırdığı haberinde "Bu Cuma günü bir OGC Nice oyuncusu hakkında büyük endişe var. A8 otoyolu üzerindeki bir köprüde bulunan oyuncunun intihar etmekle tehdit ettiği bildiriliyor. Polis, jandarma ve itfaiyenin müdahalesi bu Cuma günü devam edecek." ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE'YE TRANSFERİ YAZILMIŞTI

Alexis Beka Beka'nın Lokomotiv Moskova ve OGC Nice'te oynadığı dönemlerde sık sık Türkiye'ye transfer olacağı öne sürülmüştü. Beka Beka, Lokomotiv Moskova'da oynadığı dönemde Galatasaray; bu yaz transfer döneminde ise Beşiktaş'ın transfer gündemine gelmişti.

Orta saha pozisyonunda görev yapan Alexis Beka Beka, kariyerinde Caen, Lokomotiv Moskova ve OGC Nice takımlarında forma giydi. 22 yaşındaki futbolcu Fransa Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında toplamda 13 kez forma giydi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yıldız futbolcu, 3.5 saatlik bir sürecin sonunda polis ve itfaiye ekipleri tarafından ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

 

Yazarlar