Galatasaray Dursun Özbek: Eksiklerimizi gidereceğiz

Dursun Özbek: Eksiklerimizi gidereceğiz

29.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ara transfer döneminde mevcut kadroya takviyeler yapacaklarını bildirdi, “Teknik heyetle birlikte çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Dikkat etmemiz gereken kulübün finansal yapısı da var. Bu iki yapıyı çakıştırmak suretiyle eksiklerimizi gidereceğiz” dedi.

Başkan Dursun Özbek, finansal yapıya dikkat ederek, futbol takımındaki eksikleri gidereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ara transferin kısa süre sonra başlayacağını aktaran Başkan Özbek, “Ara transfer çok dikkat edilmesi gereken bir dönem. Bazı eksikliklerimiz var. Teknik kadronun vereceği raporlarla ihtiyaç olan noktalara transfer yapacağız. Detayları vermek istemiyorum ama çok ciddi bir çalışma içindeyiz iki yönüyle. Sadece performans açısından değil. Çok dikkat etmemiz gereken kulübün finansal yapısı var. Bu iki yapıyı çakıştırmak suretiyle eksiklerimizi gidereceğiz” diye konuştu.

Özbek şöyle devam etti:

“Transfer iki yönlü bir iş. Gelen ve gidenler oluyor. Eksiği olanlar gider, ihtiyaç olanlar gelir. Galatasaraylıların endişe etmemesi lazım. Biz eksiğimizin de, fazlamızın da farkındayız. Sevgili Erden Timur bir dakika bile ilgisini Florya’dan kesmiyor. Devamlı hem teknik ekiple hem benle irtibatı sayesinde bunun peşindeyiz. Sportif A.Ş’deki arkadaşlarım da bilgilendiriliyor. Transfer sezonu birkaç gün sonra açılmış olacak. Orada da hareketlerimiz, ne yapacağımız net olarak gözükecek.”

Haberin Devamı

‘Gomis’ten memnunum’

Başkan Dursun Özbek, İstanbulspor maçında 2 gol atan Gomis’ten çok memnun olduğunu da açıkladı. Özbek, “Gomis, Galatasaray’a çok yakışan, Galatasaray’a her şeyini veren bir sporcu. Bu kişiliğin yanında sportif manada da büyük destek olmuştur. İnşallah bu sezon da büyük hizmetlerde bulunacak ve sezon sonu itibariyle değerlendirmemizi yaparız” ifadelerini kullandı.

Özgörkey açıklaması

Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyesi Cemal Özgörkey’in görevinin başında olduğunu bildirdi. Seçime Özgörkey’le beraber girerek başarılı olduklarını hatırlatan Özbek, “Cemal kardeşim mevcut görevlerine devam ediyor, Columbus Projesi aynen devam ediyor. Bütün değerli Galatasaraylılara ulaşmak için kurulmuş bir komite. Bunun böyle anlaşılmasında fayda var. İşin gerçeği de budur” diye konuştu.

Yelkene destek geldi

Galatasaray Yelken Şubesi’nin, ulusal ve uluslararası yarışmalar ile 2024 Paris Olimpiyatları hazırlıklarında kullanacağı araç ve ekipmanların sponsorluğunu içeren anlaşma imzalandı.

Nef Stadı’nda gerçekleşen törene Başkan Dursun Özbek ile Süperpar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Azat Baykal ve yelken şubesi sporcuları katıldı. Yelkende rekabetin kızıştığının altını çizen Özbek, “Yelkende malzeme tedariği desteği çok önemliydi, teşekkür ediyorum. Sporcularımız inşallah bu desteği iyi değerlendirerek, 2024 Paris Olimpiyatları’nda da başarıyla kulübümüzü ve milletimizi temsil eder” dedi.

Haberin Devamı

Sivas'ta zorlu randevu

Galatasaray bugün Demir Grup Sivasspor’la deplasmanda kritik bir puan mücadelesine çıkacak. Cim-Bom dün basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla zorlu müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-kırmızılı oyuncuların dinamik ısınma programından sonra üç grup halinde pas çalışması yaptığı ifade edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanın taktik çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı. Akşam saatlerinde Sivas’a giderek kampa giren Cim-Bom’da Icardi, Yunus Akgün, Kazımcan ve Ross sakatlıkları, Lucas Torreira ise sarı kart cezası yüzünden kadroda yer almadı. Sakatlığı düzelen Emre Taşdemir ise Sivas’a götürüldü.

Haberin Devamı