Galatasaray Dursun Özbek: Galatasaray'ın geleceğini konuşmalıyız

Dursun Özbek: Galatasaray'ın geleceğini konuşmalıyız

17.12.2022 - 15:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray Divan Kurulu Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: Galatasarayın geleceğini konuşmalıyız

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Divan Kurulu Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda yönetimin hayata geçirmeye hazırlandığı projeler ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

'TÜNELİN SONUNDAKİ IŞIĞI GÖRÜYORUZ'

"Galatasaray çok zor bir dönemden geçiyor. Ama ben ve ekip arkadaşlarımız ümitsiz değiliz. Çünkü tünelin sonundaki ışığı görüyoruz. O ışığa ulaşmak için hiç durmadan çalışıyoruz. Önem verdiğimiz projelerimizin başında Mecidiyeköy’deki rezidans projesi geliyor."

'HAZIRLIKLARIMIZ DEVAM EDİYOR'

"Bu faiz sarmalından çıkamazsak kimse kusura bakmasın, torunlarımıza gelecek olarak bırakamayız. Mecidiyeköy’deki rezidans projesinden getirilecek fonun, Florya ve Kemerburgaz projelerimize bir motor olacağını sizlere belirtmek istiyorum. Bu projelerin hızlandırmasını da sağlayacaktır. Hazırlıklarımız devam ediyor."

Haberin Devamı

'GALATASARAYLILARA SESLENİYORUM'

"Tüm Galatasaraylılara sesleniyorum. Artık kısır çekişmeleri, kutuplaşmaları değil; Galatasaray'ın geleceğini konuşmalıyız. Cumhuriyetimizin 100. yılında her konuda olduğu gibi bunda da spor camiasına örnek olacağına inanıyorum."

'YORULMADIM, YORULMAYACAĞIM'

"Florya projesi için görüşmelerde sona geldik. İnşallah kısa süre içinde müjdeli haberi vereceğiz. Projeleri anlatmaktan yorulmadım, yorulmayacağım."

'SPOR SALONU OLMAZSA OLMAZ'

"Spor salonu Galatasaray olmazsa olmaz projelerinden biri. Göçebe gibi erkek basketbol takımı bir yerde, kadın bir yerde judo başka bir yerde oynanıyor. Bunun giderilmesi lazım. Galatasaray bu sorunları çözmek zorundadır. Biz bunların hepsinin başlamasını sağlayacağız. Hep beraber temelini atacağız."