Galatasaray Dursun Özbek, Sivasspor maçının ardından müjdeyi açıkladı

Dursun Özbek, Sivasspor maçının ardından müjdeyi açıkladı

22.05.2023 - 10:20 | Son Güncellenme:

Başakşehir ve İstanbulspor maçındaki 10’ar milyon TL’lik prim veren Dursun Özbek, Sivasspor galibiyetinden sonra da soyunma odasına girdi, müjdeyi verdi. bir prim daha yatıracaklarını söyleyen Özbek, “Siz böyle oynayın, biz üstümüze düşeni yaparız” dedi.

Dursun Özbek, Sivasspor maçının ardından müjdeyi açıkladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Başakşehir ve İstanbulspor karşılaşmasında alınan galibiyetlerin ardından oyunculara toplamda 10’ar milyon TL prim yatırmıştı. Son oynanan Sivasspor karşılaşmasıyla birlikte şampiyonluk için dev bir adım daha atan Galatasaraylı futbolculara yeni bir müjde daha verildi.

Haberin Devamı

SOYUNMA ODASINA İNDİ, YENİ PRİMİ AÇIKLADI

Başkan Özbek, mücadele sonunda soyunma odasına girip, oyuncuları tebrik ederken, 10 milyon TL’lik yeni primi açıkladı. Yani Aslan’da son 3 maçta verilen prim 30 milyon TL oldu. Öte yandan Özbek, oyuncuların gösterdiği performanstan ötürü bir hayli memnun olduğunu belirtirken, yaptığı konuşmada ise şunları söyledi: “Artık önümüzde bir final maçı kaldı.”

'HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM'

“Ankaragücü karşısında da elinden geleni yapacağınızı biliyorum. Mücadelenizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Ankaragücü maçında da böyle oynarsanız, şampiyonluk bizim olacak. Siz elinizden geleni yaparsanız biz de üstümüze düşeni yaparız.”