Beşiktaş Dusan Tadic adım adım Beşiktaş'a! Fesih görüşmeleri başladı

Dusan Tadic adım adım Beşiktaş'a! Fesih görüşmeleri başladı

14.07.2023 - 13:29 | Son Güncellenme:

Transfer görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Ajax'ın yıldızı Dusan Tadic'i transfer listesine eklemişti. Golcü futbolcu ile görüşmelerini devam ettiren Beşiktaş'a Hollanda'dan sevindirici haber geldi.

Dusan Tadic adım adım Beşiktaşa Fesih görüşmeleri başladı

Kara Kartal’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezon öncesinde hücum hattına dünyaca ünlü bir isim kazandırmak için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, Dusan Tadic ismi üzerine yoğunlaştı. 2018 yılından beri Hollanda Ligi ekibi Ajax’ta forma giyen 34 yaşındaki hücum oyuncusu için temaslar devam ediyor.

Haberin Devamı

İLK TEKLİF 2.5 MİLYON EURO

Beşiktaşlı idarecilerin Tadic’e yaptığı ilk teklifin detayları da ortaya çıktı. Siyah Beyazlılar, Sırp yıldıza, seneliği 2.5 milyon Euro’dan 2 artı 1 yıllık kontrat önerdi. Takımıyla 1 sene daha sözleşmesi bulunan Tadic, Ajax'tan yıllık 5 milyon euro kazanıyor. Yıldız oyuncunun Beşiktaş'tan 4 milyon euro civarı bit yıllık ücret istediği öğrenildi.

Dusan Tadic adım adım Beşiktaşa Fesih görüşmeleri başladı

TEKLİF YÜKSELTİLDİ

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş, Tadic'e yaptığı transfer teklifini yükseltti. Siyah-Beyazlılar, 2.5 milyon euro olan teklifini 3 milyon euro olarak revize etti. Siyah-Beyazlılar’ın eski futbolcusu Dusko Tosic, Dusan Tadic transferi için devreye girdi. Kariyerine oyuncu menajeri olarak devam eden Tosic, Sırbistan Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı Tadic’e Beşiktaş’la ilgili bilgi verip, birçok talibi olan oyuncunun seçimini Beşiktaş’tan yana kullanması için çaba gösteriyor.

Haberin Devamı

TADİC BREŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen futbolcuya hemen olumlu yanıt veren yönetim, Tadic’in Ajax’tan bonservisiyle ayrılmasını bekliyor. Başarılı hücumcunun, Tosic’in de etkisiyle Siyah-Beyazlı formaya olumlu baktığı ifade edildi. Uzun yıllar Hollanda ekibinde forma giyen Tadic'in yeni bir serüven istediği ve bu yüzden de Ajax'tan ayrılacağı öğrenildi.

Dusan Tadic adım adım Beşiktaşa Fesih görüşmeleri başladı

FESİH GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Ajax'tan ayrılmak isteyen Tadic'in fesih görüşmelerine başladığı öğrenildi. Tadic'in menajeri ve Ajax direktörü arasında dün gerçekleşen görüşmede, sözleşme feshi ele alındı ​​​​ve anlaşmanın kısa sürede resmileşmesinin beklendiği ifade ediliyor.

AJAX BONSERVİS ÜCRETİ İSTİYOR

Ajax, Dusan Tadic'in ayrılmasıyla birlikte 6.5 milyon euro tasarruf sağlayacak. Tadic, sözleşmeyi feshetmek istiyor. Ajax, küçük bir transfer ücreti talep ediyor. Ajax ile Tadic'in menajeri arasında fesih görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi.

Dusan Tadic, Ajax formasıyla çıktığı 241 resmi maçta 105 gol atıp, 112 asist kaydetti.

Yazarlar