E-Spor E-Spor'da Red Bull Flick turnuvası başlıyor

E-Spor'da Red Bull Flick turnuvası başlıyor

02.04.2022 - 15:10 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası Red Bull Flick, kıyasıya bir rekabete sahne olmak için geri dönüyor. 6 çevrim içi, 2 şehir elemesi olmak üzere toplam 8 elemeden başarıyla ayrılacak 32 takım, Red Bull Flick’te şampiyon olmak için play-off turunda mücadele edecek.

E-Sporda Red Bull Flick turnuvası başlıyor

 
Türkiye’nin en büyük ve en rekabetçi CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick, 2022 yılında da yeni şampiyonunu belirleyecek. Katılımcılarına özel bir deneyim yaşatmak için yola çıkan Red Bull Flick’te mücadele 9 Nisan’da yapılacak ilk çevrim içi elemeyle başlayacak. Elemelere katılan tüm oyuncular, Red Bull tarafından tasarlanan CS:GO haritalarında 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek. Turnuvada şampiyonluğa giden yol 8 eleme turundan geçecek. 6’sı çevrim içi, İstanbul ve Ankara’da yapılacak 2 de çevrim dışı şehir elemesinde başarılı olan takımlar isimlerini play-off turuna yazdıracak.

Haberin Devamı

Yılların eskitemediği oyun olan CS:GO’da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak Red Bull Flick’te play-off turu 9 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Play-off turunu da başarıyla geçen takımlar, 14 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak büyük finalde Türkiye’nin en iyisi olmaya çalışacak. Finalde kupaya uzanan takım, Red Bull Flick Kopenhag Invitational’a katılma hakkı kazanacak.